The Last Hurrah! med årets beste album

14. mars kom The Last Hurrah!! ut med albumet «Spiritual Non-Believers», men allerede i januar, inviterte bandet til minikonsert på Nøsteboden i Bergen. De fremmøtte fikk en fantastisk flott opplevelse, kanskje mer fantastisk enn de var klar over selv. Nå er nemlig Hans Petter Gundersen sitt verk, kåret til årets album av VG.

Gundersen har hatt en finger med i spillet på albumene til mange av landets beste artister, så for oss som vet hvem han er, så er det ikke en overraskelse dette her. Flere burde få øynene opp for hvilken genial musikkskaper han er, og med VG sin kåring som bakgrunn, så er det kanskje flere som gjør nettopp det.

Nedenfor kan du få med deg den nydelige "The Great Gig In The Sky" som er lagt ut på Youtube. Det internasjonale musikkmagasinet Mojo likte versjonen så godt at de brukte på sin CD.utgivelse som hyllet Pink Floyds album «Dark Side of The Moon»:

Det bør være plass til andre artister enn de pompøse og glamorøse under juletreet i år.  Hans Petter Gundersen og "The Last Hurrah!" er ekte til fingerspissene, så de som søker litt substans, vil ikke bli skuffet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits