7 gode spørsmål til deg selv

 

 

 

 

 
 

 

 

2 kommentarer

ideatroll

26.nov.2011 kl.21:59

Tid er viktigere enn penger. Uten tid har man ingenting - verken kjærlighet, mennesker, ro, eller for den saks skyld mulighet til å bruke de pengene man har ;)

Gode spørsmål, og ved å lese dem og tenke litt på dem, så fant jeg ut at jeg har prioritert rett i livet ;)

Anna Kathrine Eltvik

26.nov.2011 kl.22:58

@ideatroll: Hvis du har tenkt gjennom dem og føler at du har tatt de rette valgene i livet, så tror jeg definitivt at du har klart det. Gratulerer! Det er ikke alltid så enkelt for folk å ta de beste mulighetene som livet byr på.

For min egen del, kunne jeg nok blitt flinkere til å vise de som jeg er glad i at jeg bryr meg om dem. Det finnes vel knapt noe viktigere i livet enn det... Man må som du påpeker ha tid til å gjøre det, og da kan man ikke jage etter penger hele tiden. Det er andre ting som stjeler tid også. Jo klokere man blir, jo bedre antar jeg at man blir til å disponere den riktig.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits