Finn unike produkter

nettstedet wanelo kan man året rundt oppdage unike produkter som en ikke finner andre steder, eller som er vanskelig å få fatt i. Har man gått tom for ideer i forhold til hva man skal finne på å kjøpe i julegaver til folk, kan dette meget gjerne være løsningen. Pass bare på å sjekke hvor lang tid det tar å sende tingene fra de utenlandske nettbutikkene til der du bor.

Apparatet som kan lage kaffe, rundstykker og egg samtidig, er garantert å vekke oppmerksomhet. Kanskje noen kan finne plass til den på jobben, eller har en liten hytte den kan passe inn i? Den spesielle vinylklokken med det dansende paret vil neppe gli inn i alle hjem, men litt stilig var den likevel. Det antikke sølvsmykket som symboliserer fred, finner meget gjerne vegen til Norge og Bergen om jeg tar meg sammen, og trillebårene med salt og pepper hadde passet veldig godt på spisebordet til en venninne. Parfymen til Vera Wang er nok den som er enklest å få fatt i i norske butikker.

De fine vintegaringene kan kjøpes hos gofavor.com. Er du i litt mer tullehumør, kan du kanskje investere i disse ninjaformene. Serverer du slike pepperkaker, vil du nok få oppleve et smil eller to.
 

 

2 kommentarer

Tove

23.nov.2011 kl.07:23

Spennende. Takk for tipset.

Anna Kathrine Eltvik

23.nov.2011 kl.07:25

Vær så god Tove! :-)

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits