De små gaver varmer ofte mer enn store

Portrettet av Adele Bloch Bauer som Gustav Klimt malte i 1907, ble i 2006 solgt for svimlende 135 millioner amerikanske dollar. Min mor synes jeg fortjente en liten oppmerksomhet fordi jeg har jobbet og stått en del på i det siste, men hun er ikke milliardær. Da er det godt at det finnes masseproduserte kopier i form av for eksempel telysholdere. "Gyldne Adele" lyser opp på en varm måte, og er samtidig en hyggelig påminnelse om hvilken snill mor jeg har.

Vel så viktig er det at hun nok har lagt merke til min forkjærlighet for Gustav Klimt. Jeg har nemlig også en kopi hengende på veggen av det flotte maleriet "Kisses", så nå kan jeg skryte av å ha et aldri så lite tema gående på gang. Ofte er det de små gavene som varmer mest! Tusen takk mamma. :-)
 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits