Hobbytips: Lag kule bilder på lerret eller tre

Jeg kom over en side på nettet som viste hvordan man kunne overføre et bilde til en plankebit, og synes resulatet ble kjempetøft. Man kan bruke samme teknikken på andre materialer også, som for eksempel lerret. Hvordan man gjør det, kan man se i videoen nedenfor. Det er ikke vanskelig i det hele tatt.

Frem til sommeren 2012 har jeg både full jobb, studier ved siden av og et politisk verv å skjøte, så tiden er ikke inne for å begynne med en ny hobby. Neste år blir det derimot mer av ledig tid, og da skal jeg definitivt lage bilder på denne måten. Man trenger foruten materialet man vil overføre bildet på, ha acrylic gloss gel og mod podge. Foruten de stedene jeg har lagt ut lenke til, skal også Papirpikene ha disse produktene. De selger produktene sine over nettet, og telefonnummeret til dem er 61 01 07 88.

Billedtekst: Som man ser, går det fint an å være kreativ når man bruker mod podge i billedkonstruksjon. Hvordan man har fått det til, kan man se på denne siden.

2 kommentarer

Lita of Lots

16.okt.2011 kl.12:40

Har lenge hatt lyst å prøve men har ikke helt visst hvordan jeg skulle sette i gang eller hva jeg skulle begynne med. Nå fikk jeg ett spark i baken kjenner jeg, så denne teknikken skal prøves! Takk for inspirasjonen ;)

Lita

Anna Kathrine Eltvik

16.okt.2011 kl.12:56

@Lita: Så moro om du setter i gang! Hvis du gjør det må du legge det ut på bloggen din. En venninne av meg fikk også lyst til å prøve. Hun fikk en god ide om å bruke musikkmotiv. Det kan sikkert bli både røft og stilig - alt etter hva man setter sammen. Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits