Gi Odd og Stine hyttedrømmen!

Dette er hytten til Odd og Stine. De forlovet seg for temmelig nøyaktig et år siden, og ser frem til å tilbringe mange koselige dager her. Nå skulle de midlertid ønske at de kunne bytte ut utedoen. Det har slettens ikke bare med luksusbehov å gjøre. Odd har kroniske leddplager, og har ikke godt av å sitte i trekk.

Leddplagene hans er faktisk såpass alvorlige at han går på uføretrygd. Han har holdt på å jobbe med hytten i ti år for egen maskin, men nå strekker hverken pengene eller helsen til lenger.

Det er mulig å hjelpe dem, og det helt uten å bruke en eneste krone. Man behøver bare å stemme på hytten deres her, så øker en muligheten for at Toro bruker 100.000 kroner i oppussing på akkurat deres hytte.

Stine er forøvrig en barndomsvenninne av meg, så jeg hjelper henne og Odd mer enn gjerne for at de skal få et bedre fritidsliv. Det er ikke snakk om at de ønsker en monsterhytte med boblebad. Dette er to helt vanlige mennesker som ønsker litt medfart på drømmen om å kunne kose seg uten å fryse på seg hemoroider.

2 kommentarer

stine.

15.okt.2011 kl.12:10

Vi trenger all den stemmen vi kan få:-)STEM STEM STEM på oss...

Vi ønsker og vinne ett nytt bad:-)klem

Anna Kathrine Eltvik

16.okt.2011 kl.02:44

Jeg krysser alt jeg har! :-)

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits