Tottcillas verden av dill og dallTotti Munch Jensen og Cecilia Reksten har i fire uker hatt kunstutstilling i Galleri Sveitservilla på Nesttun. De lager bilder hver for seg, men smykker, nøkkelknipper og buttons lager de sammen. Da lar disse to individualistene sitt ego vike for symbiosen og fenomenet Tottcilla.

Cecilia forteller at det går hardt ut over lego og andre leker som barna hennes har fått når Tottcilla skal lage dill og dall. Med jevnlig mellomrom må det lages nytt utvalg, for Tottcilla sitt dill og dall selger unna som bare det. Så er det da heller ikke noe å si på prisene. Øreringer koster 100 kroner, ringer 50, buttons fra 30 til 50 kroner, nøkkelringer 60 kroner, kjøleskapsmagneter bare 20 kroner og brosjer koster 50 kroner. For spesielt interesserte selger de også kjempestore knapper til 50 kroner.


Billedtekst: Man kan kunne finne mange morsomme buttons som Tottcilla hadde laget. Selv falt jeg pladask for disse, og måtte bare ha de.

Cecilia har hatt utstilling før i Urdihuset. Heller ikke da klarte undertegnede å gå uten å kjøpe noe med seg. Bildet hun lagde i nydelige grå- og sølvtoner, henger fremdeles på en sentral plass i stuen min. Denne gangen var det imidlertid et bilde av Totti Munch Jensen som ble med meg hjem. Det har ingen tittel, men sier masse likevel:

I samme huset som galleriet ligger, oppholder hele ti forskjellige kunstnere seg. Selv om utstillingen er ferdig, er fullt ut mulig å ta kontakt med billedkunsteren Cecilia eller illustratøren/billedkunstneren Totti for å avtale en titt.

  • Cecilia Reksten: 98005992, e-post: snille_cilla@hotmail.com
  • Totti Munch Jensen: 98411236, e-post: tottimunch@gmail.com


Billedtekst: Dette flotte bildet som Cecilia Reksten har laget, er dessverre for oss som kunne tenkt seg det solgt. På bildet går hun med et smykke av lego og noen fargerike og morsomme buttons.
Billedtekst: Kanskje en øredobb av tannkremtube kan falle i smak?


Billedtekst: På flere av bildene til Reksten kunne man få med seg noen flotte tekster på kjøpet.Billedtekst: Totti er en kunstner med mange meninger som man ser. Uttrykksfullt, alvorlig og morsomt på en gang, så ikke så rart at det for lengst er solgt.


Billedtekst: Tottcilla skaffer seg forhåpentligvis en bod eller en butikk i sentrum snarest. Sjeldent mange originale buttons som en bare må ha.


Billedtekst:Hvis du trodde at det bare var på Clas Ohlson far kan finne duppedingser han liker, så tar du feil. Her en nøkkelring til 60 kroner.


 

 

 

 

 


 

 


5 kommentarer

Olav Munch Jensen

26.jun.2011 kl.22:31

Som Tottis far har jeg fulgt med i hennes og Cecilias arbeid frem mot denne kunstutstillingen. Jeg er imponert over deres fantasi og kreativitet både på bildefronten og med tanke på deres "dill og dall" - ønsker dem masse lykke til videre !!!

Anna Kathrine Eltvik

26.jun.2011 kl.23:38

Jeg forstår godt at du er imponert. Det var noe for enhver smak på denne utstillingen, og det vitner om flott allsidighet! : )

Irene Angelskår

27.jun.2011 kl.07:59

To utrolig kreative og dyktige sjeler, de er seg selv i kunst, humor og vennskap.

Hjemme preger et fantastisk bilde fra Totti, og et selv malt maleri fra tidligere malekurs hos Cesilia veggen;) Ellers har jeg en gutt på 2 år som krever at jeg tar på meg knappeøredobbene fra Tottcilla når vi står opp om morgenen;)

Judith

27.jun.2011 kl.20:32

Jeg er Cecilias "gulltante" (Sier hun da:)!) og synes det er kjempespennende å følge med på dem. Cecilia har jeg jo alltid kjent, og Totti har jeg kikket på innpå fb-siden hennes. Hun har der et bilde som jeg en eller annen gang MÅ ha!

Og dill og dall kolleksjonen var jo helt topp!

Tanten ønsker lykke til:)

Anna Kathrine Eltvik

27.jun.2011 kl.21:45

@Irene: Ja, de er veldig kreative og dyktige, helt enig! : )

@Judith: De har rett og slett noe for enhver smak Totti og Cecilia. Ikke rart du er stolt over tantebarnet ditt. : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits