Problemer med å velge feriemål?

Det er sikkert flere enn meg som lurer på hvor en skal ta ferie i år. Selv reiser jeg sannsynligvis til Berlin, og det første som popper frem i hodet når jeg tenker på denne byen, er muren som ble falt i 1989. Er det slik med deg også? Hadde det i grunnen ikke vært en ide å putte alle kjente landemerker man vet om i samme by, så ble man ferdig med dem? Omtrent slik ville det sett ut:

Men skal jeg være ærlig: Hva er vel en ferietur uten å bli kjent med folket og kulturen? Landemerkene kan være så flotte de bare vil, men vil aldri veie opp for de opplevelser man får ved å sette av tid til andre ting enn bare sightseeing.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits