Gatas Parlament med plateslepp

Da Hank von Helvete nylig klagde på at det ikke lenger fantes norske artister som skrev protestsanger, så tenkte han ikke på Gatas Parlament. Heldigvis har vi disse norske guttene som ikke er redd for å synge ut mot styre og stell. På fredag slipper de ny plate, og det er bare å glede seg.

Hvordan jeg kan vite det bare er å glede seg? Hør og se den kule videoen selv da:

Så nå når du har funnet låten du kan spille på full styrke i tilfelle du blir møkk lei av naboen, så synes jeg du kan støtte gutta i Gatas Parlament:

Når du hører på et P3-program pleier de å fortelle hva som er SMS-koden for å sende melding til programmet deres. Feks for å sende melding til for eksempel Banden sender du Banden - og så det du vil si til dem til  nummer 1987 på SMS. Så spiller de kanskje låta, og alle blir lykkeligere.

Husk å be P3 om å spille Naboklager!

Nedenfor ser du åssen for- og baksiden på albumet ser ut. Stilg, eller hva?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits