Mikkel på tur for første gang

Det var ikke moro for hverken Mikkel eller matmor da han ble overkjørt av en bil for halvannen måned siden. En stund var det uvisst om han kunne berges, og forsikringene dekket ikke det det ville koste å operere ham. Så skrev avisene VG, BA og BT om saken, og pengegaver fra dyreelskende mennesker begynte å strømme inn. Mikkel kunne opereres!

Dyrlegene og dyrepleierne på Pet Vett i Bergen gjorde en fantastisk jobb, og før det har gått to måneder, ser det ut som om vi kan konstatere at han får førlighet i begge forbeina sine. Riktignok er den ene foten stivet av i nederste ledd, men Mikkel ser ikke ut til å være plaget av det.

På bildet øverst ser man Mikkel på sin første tur ute i gresset. Han smilte fra øre til øre, og tok seg god tid til å lukte på både blomster og grønt. Nedenfor ser man et bilde av Mikkel for bare halvannen uke siden. Da hadde han fått en betennelse i den ene foten, og måtte på klinikken for å få hjelp. Han var ikke så veldig høy i hatten som en ser, men nå er betennelsen borte, og Mikkel ligner bare mer og mer på den hunden han var.I morgen skal Pet Vett og kirurgen Dorthe fjerne siste gipsen hans, og så skal han begynne å bruke støttebandasje. Han skal også få gratis vannterapi hos Aquadog utenfor Bergen, og det er både matmor og Mikkel veldig takknemlig for. Jeg har blitt utrolig glad i denne lille, skjønne skapningen, og det føles inderlig godt at historien ser ut til å ha en lykkelig slutt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits