Sommerens høydepunkt

Det er forskjellig hva folk velger å bruke pengene sine på. Selv synes jeg det er viktig å gi til gode formål, men en gang i mellom unner jeg meg selv en skikkelig god konsert. I år er intet unntak. 29. juni kommer Bob Dylan til Bergen, og billetten er for lengst kjøpt. Fem dager før, skal jeg ha med meg en annen begivenhet som jeg også ser veldig frem til, og det er Vamp i Bekkjarvik.

Denne gangen har de med seg den færøyske gullstrupen Eivør Palsdottir, og månemannen kommer nok til å dukke både dypt og stilig. Vamp har så mange flotte sanger at det er vanskelig å plukke ut en bestemt favoritt, men for å komme i sommerstemning, lytter jeg gjerne til låten "Ta meg med". Hør bare selv, den er ganske så fengende:

Forhåpentligvis får jeg høre den live siden det er min bursdag. Det blir uansett og defintivt en av sommerens høydepunkt. Vamp er et fantastisk liveband.

Det er mulig å ta båt fra Bergen ved Dreggekaien. Avgang er klokken 1730. Billetten koster da 900 kroner, og det inkluderer båt frem og tilbake, konsert og reker ombord. For å få plass, kan man sende mail til post@westcruise.no eller ringe tlf: 55 32 05 55.

For mer informasjon kontakt Dag Kenneth på mobil: 450 76 900.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits