Slutt på negler som knekker? (Del VII)

Jeg har nå brukt kosttilskuddet Marine Matrix i 3 måneder, og jeg må si meg fornøyd. Spesielt har kvaliteten på håret blitt bedre, men også neglene. Årsakene til at jeg ikke har lagt ut bilder kontinuerlig, er flere og gode.

Først gikk en venninne av meg i gang med å male det ene soverommet mitt. Hun mente jeg burde gjøre det om til et lyst og trivelig kontor, og slik ble det.  Det var imidlertid en hel del å gjøre først. Det måtte kastes masse boss etter min datter som hadde flyttet ut, og rommet måtte vaskes skikkelig ned. Man har også det faktum at selv om det ser enkelt nok ut å male et rom, så tar det alltid lenger tid enn først antatt. Vegger, tak, lister og vinduskarmer ble alt sammen gjort skinnende hvitt, men sprekker ble først behørig tettet med silikon.

Når en jobber med slikt, blir det ikke tid til å lakke negler og tenke på utseende. Da står man på, og tenker ikke så mye på hvordan man ser ut. Her kan du se hvordan hele rommet så ut til slutt om du er nysgjerrig.

Da dette var unnagjort, var de travle tidene ikke over. Jeg er nemlig redaktør i avisen Rødt Nytt Bergen, og nå skulle den gjøres ferdig. Samtidig var jeg med på møter med bystyregruppen, styret i partiet og på møter angående valgkampprogrammet. Jeg reiste sogar til Oslo en tur for å holde innlegg på en valgkampkonferanse om barnefattigdom. Neglelengder og hårkvalitet var fjernt fra tankene mine.

Avisen jeg jobbet med kan du finne her. Forsiden og baksiden ser du nedenfor.

Som om ikke disse tingene opptok nok tid, så gikk den skjønne valpen min Mikkel hen og ble påkjørt. Bilføreren stakk bare av, og jeg ble sittende tilbake med en forsikring som ikke dekket hva de livsnødvendige operasjonene ville koste. En kamerat foreslo kronerulling, og det synes både VG, BA og BT var en god ide. Alle avisene skrev om hunden, og det var en enorm lettelse å se at det trillet inn nok penger til at Mikkel kunne opereres. Klinikken Pet Vett tok i tillegg halv betaling. Som om ikke det var nok, har Aquadog på Kokstad i Bergen donert rehabilitering, slik at Mikkel skal komme seg skikkelig på beina igjen.

Billedtekst: Lille, skjønne Mikkel må bæres rundt hele tiden, enten han skal på do eller bli med opp i andre etasje.

Trodde du at jeg var ferdig med å unnskylde hvorfor jeg ikke har skrevet om Marine Matrix i det siste? Da kan du tro om igjen. Jeg har nemlig også vært på jobbintervju siden sist. Det gikk heldigvis bra, og etter nesten ti år som nattevakt, skal jeg nå begynne i dagjobb som pedagog på Bergens Ungdomssenter.

Husk folkens: Jeg har brukt Marine Matrix. Da er det kanskje sant som reklamen sier at produktet gir overskudd? Jeg skjønner ihvertfall ikke selv hvordan jeg ellers kunna hatt overskudd til alt jeg har gjort de siste månedene.

Er du interessert i å prøve produktet selv, kan du kontakte Pål Hafsaas som driver og selger Marine Matrix til en rekke fornøyde kunder. Mailadressen hans er:

paalhaf@online.no

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits