Fine, hjemmestrikkede sokker

Vintermånedene er jeg en av dem som liker å sysle med håndarbeid. I årene jeg jobbet som nattevakt ble det jaggu laget en del par med labber. Noen ganger strikket jeg til ungdommene som hadde bodd lenge på institusjonen hvor jeg jobbet, andre ganger lagde jeg julegaver til familie og venner. Alle ble alltid veldig glade, og det henger nok sammen med at det ikke er så mange som strikker sokker lenger.

Kanskje du har lyst til å ta opp denne tradisjonen? Det er fullt mulig å se på tv, høre på radio eller snakke med folk mens du sysler med det. Kjøper du strikkepinner av tre som ikke bråker, kan du til og med ta med deg strikketøyet på forelesninger eller seminar.

Her hos Pinnsvin Design finner du oppskrift og oversikt over garnforbruk i forskjellige garntyper.

Nå må du bare passe på at du ikke får strikkedilla slik denne damen i videoen fra Finland nedenfor:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits