Ti kjendismakeovere


I løpet av 2010, var det mange kjendiser som forandret utseendet sitt. Som vi ser, var både Rihanna og Joaquin Phoenix en tur hos frisøren. Phoenix skapte stor furore da han i 2008 proklamerte at han var ferdig med showbusiness. Etterpå hadde han en bisarr opptreden hos David Letterman i et show. Det viste seg å være tull alt sammen. Nå er han altså tilbake slik vi pleier å kjenne ham; velfrisert og fin. Nedenfor kan du se flere kjendiser som har forandret seg. 

January Jones som spiller i Mad Man, har ikke gjort så drastiske ting med håret. Hun gir imidlertid et godt eksempel på hvor mye man kan forandre sitt uttrykk ved hjelp av sminkefarge:

January Jones

Skuespilleren Emma Stone kledde definitivt å bli blondine:

Emma Stone


En kommer ikke forbi 2010 uten å ta med Kelly Osborne:

Kelly Osbourne

 

Scarlett Johansson er chic og flott med bob:

Scarlett Johansson 

 

Emma Watson kledde også å klippe seg kortere:

Emma Watson 

 

Taylor Swift har alltid foretrukket å ha krøllete hår, men i 2010 forandret hun mening:

Taylor Swift

 

Før var hun mørkest rundt øynene, nå er hun mørkets på leppene. Taylor Momsen, kjent fra Gossip Girl, gjør fremdeles som hun vil når hun ikke styles på settet:

Taylor Momsen

 

Sist men ikke minst har vi David Beckham. Like sikkert som at frisører finnes, skifter denne mannen frisyrer:

2 kommentarer

SickOfThisShitt

29.mai.2011 kl.17:35

Fin blogg :)

Anna Kathrine Eltvik

29.mai.2011 kl.18:55

Takk SOTS! : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits