Rom for arbeidslyst

Endelig er arbeidsrommet mitt ferdig. Etter at min kjære venninne Elisabeth fikk sparket meg i gang med storopprydning og nedvasking, var det bare å sette i gang med oppussing. Veggene var røde før, og stjal mye lys. Det ville jeg gjøre noe med.

Se selv hvor stor forskjell det ble:

 

Bildet, magnettavlen og stålhyllen fant jeg på IKEA. For meg som liker arbeidsro, var bildet et must:

 

To vidt forskjellige steder på kloden, men jeg liker begge. Har aldri vært på Cuba, så det står høyt på ønskelisten over reisemål:Gjennomgangsfargene på rommet er hvitt, rødt og sort:Jeg ble ganske fornøyd med sluttresultatet. Når en har det lyst og trivelig rundt seg, så gjør det noe med humøret:


Før du forlater rommet, er det en ting du må huske:


12 kommentarer

Helen

28.mai.2011 kl.19:15

Veldig flott, ble det! Jeg elsker rødt, og Rødt passer jo flott til deg! I tillegg er det en energisk farge, som inspirerer :)

Knut-Arne Jenssen

28.mai.2011 kl.19:19

Hei AK!

Du er ei mangfoldig jente, og ikke lett å sette i bås. Og sånn er det kanskje?

Folk med engasjement sprer seg gjerne på mange områder?

Stå på!

Anna Kathrine Eltvik

28.mai.2011 kl.19:19

Tusen takk for det Helen! Og du har helt rett, Rødt passer godt for meg, hehehe... Det neste rommet jeg skal pusse opp, skal også være hvitt. Der har jeg tenkt å la fargene hvitt, grått og brunt gå igjen. Høres kanskje litt kjedelig ut, men tror det kan bli vanvittig tøft med de rette bildene. : )

Anna Kathrine Eltvik

28.mai.2011 kl.19:22

Takk for fine ord Knut-Arne! : ))) Nå ble jeg glad. Det beste er at det ikke var noe dyrt. En kommer langt med et hvitt tiliters malingsspann og søppelsekker.

pixietrixie

28.mai.2011 kl.20:11

veldig flott, liker hvordan det røde går igjen, og spesielt at du har tilført litt ekstra liv inn i rommet med planten!

Selv har jeg et rom dedikert til kontor og "kontorarbeid", men jeg ender alltid opp med å dra med PC'n og arbeidet inn på stua i go'soffan... tror kanskje jeg må få gjort noe med kontoret mitt også så jeg blir litt mer oppmuntret til å bruke det mer:)

Anna Kathrine Eltvik

28.mai.2011 kl.20:21

Takk for hyggelig kommentar pixietrixie! Ja, jeg tror det kan være en lur ide. Jeg bruker ihvertfall kontoret mitt mye nå, og samtidig så slipper stuen unna pc-rot. Vinn vinn-situasjon. : )

28.mai.2011 kl.20:41

Kjempefint rom, Anna. Her kan du være både produktiv og kreativ. Også så gøy det er med forandring :-)

Anna Kathrine Eltvik

29.mai.2011 kl.12:07

Takk for det! Ja, jeg merker det allerede at det er enkelt å finne både inspirasjon og arbeidsro der. Og ja - det er gøy med forandring. : )

Elisabeth urø

30.mai.2011 kl.06:59

Hei, maler mester harepus her. Rålekkert har det blitt. Det som er det hele hemmeligheten med dette rommet er at interiører pepprer hele rommet. Når du blir lei rødt er det bare til å bytte ut til en annen farge. Interiør er enkelt og billig å skifte ut. Bytt farger når energien trenger litt påfyll. Farger er gøy og det er bare til å åpne øynene opp for det. jeg har til og med et rom med orange og lilla farger. Høres sykt ut,men er rått.

Anna Kathrine Eltvik

31.mai.2011 kl.21:00

Omsider har jeg lært det som alle med sansen for design har sagt: Essensen ligger i detaljene. Nøytrale vegger er alfa og omega, mye bedre å sprite opp rommene med tilbehøret. : ) Har ikke råd til fine kunstbilder, så jeg får kjøpe meg lerret og oljemaling. Har alltid likt å male og tegne, og tegnelærerne mine sa alltid jeg burde bli noe innenfor kunst. Aldri for sent... ; )

emkey

02.jun.2011 kl.16:45

Så fin det blei! Forandring fryder ;)

Anna Kathrine Eltvik

07.jun.2011 kl.08:29

Takker så meget emkey! : ) Ja, det er sant det.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits