Oppussingstornado på besøk


En treseng og en veggfarge som passer best inn på 1980-tallet har lenge fått lov til å sette preg på det som jeg kaller for kontoret mitt. Min kjære og energiske venninne Elisabeth har irritert seg grønn (forøvrig fargen på naborommet) over min tiltaksløshet, og lurte meg til å kjøpe ti liter med hvit veggmaling da jeg skulle male vaskekjelleren.

Da vaskekjelleren var ferdig, foreslo hun raskt at hun kunne hjelpe med resten av huset. Hvorfor hun ikke var modell for Duracell i sine mannekengdager, begripes ikke. Før jeg har rukket å lage meg morgenkaffe, er hun i gang med å male kontorveggene mine. Det kommer nok til å bli fint til slutt. Jeg må vel nesten legge ut bilde av kontoret i bloggen min når det er ferdig tenker jeg. Forøvrig skriver Elisabeth en blogg selv som handler om hus og hage.

Sengen som er avbildet, er forresten til salgs på www.finn.no nå. Hvis noen er på jakt etter billige bokhyller, har jeg også det til salgs (Ivar/IKEA). Mail: akeltvik@broadpark.no

3 kommentarer

07.apr.2011 kl.21:29

Jeg er bare glad for å kunne hjelpe en kvinne i nød. For de rommene har skreket HJELP hver gang jeg har gått forbi. Det er utrolig hva litt maling, kule bilder og tekstiler kan gjøre. I morgen kommer jeg kl. 9, så da må akrylpistolen ligge klar.

Veronica

07.apr.2011 kl.22:48

Gleder meg til å sjå resultatet :) Blir nok kjempe fint!

Anna Kathrine Eltvik

08.apr.2011 kl.09:00

@Veronica: Gleder meg jeg også, og så er jeg glad for at jeg har en så snill venninne. : )

@Elisabeth: Kaffe klar! : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits