Er han utro?

Det er aldri moro å møte menn (eller kvinner) som ikke spiller med åpne kort. Man investerer gjerne både tid og følelser i dem, bare for å sitte igjen og føle seg såret, brukt og misledet. Utroskap er utbredt, og vil neppe forsvinne så lenge det finnes sexdrift hos mennesker. Altfor mange mangler nemlig den porsjonen med samvittighet som skal til for å holde seg på matten.

Det er heldigvis fint mulig å avsløre slike løgnere, og nedenfor finner du ti tegn som bør få varselsklokkene til å begynne å ringe:

  1. Vær på vakt om din kjæreste blir humørsyk. Det er aldri et godt tegn at han virker sturen eller deprimert. Kjører han dobbeltløp, vil han prøve å gjøre det så lenge som mulig. Har han problemer i en av relasjonene sine, vil dette smitte over i det andre og omvendt. Dette er uunngåelig.
  2. Om han slutter å snakke med deg, er det ikke bra. Virker han i tillegg kald og likegyldig i forhold til dine følelser, kan du være sikker på at noe ikke er som det skal.
  3. Han sier han trenger en pause. Personer som er involvert i noen andre vil kreve mer rom og tid borte fra partner og familie. Ofte skylder man da på stress i forbindelse med jobben eller at man trenger å finne ut av ting. Dette kan være et tegn på at partneren din prøver å skape seg litt mer frihet, for å gi rom til sidespranget.
  4. Å ikke holde avtaler eller møte opp når han sier at han skal det, kan være et faresignal. Hvis du ber om en forklaring, får du kanskje servert svært detaljerte historier som ikke henger på greip.
  5. Hvis din utvalgte mangler selvtillit, kan du ha god grunn til å være skeptisk. Usikre mennesker søker i større grad enn andre bekreftelse på seg selv der de kan finne det.
  6. Får du stadig vekk negative tilbakemeldinger fra ham om trekk ved din personlighet som han tidligere likte, kan du med god grunn spørre både deg selv og ham hvorfor.
  7. Hvis kjæresten din oftere og oftere snakker om at han vil beholde deg som en venn hvis ting tar slutt, kan du ta det som et klart tegn på at tingene ikke er som de skal. Da har han meget mulig mer følelser for et annen kvinne enn han har for deg.
  8. Hvis han stadig tolker ting i verste mening, og du får en følelse av at han leiter etter unnskyldninger for å krangle med deg, så har du sannsynligvis rett.
  9. Er det slik at du blir beskyldt for å være kontrollerende, sjalu og umulig når du spør om de minste ting, har han sannsynligvis dårlig samvittighet. Angrep er ofte beste forsvar.
  10. Endrer hans søvnmønster seg, er det mulig du har en utro kjæreste. Spesielt er dette tilfelle om han sover urolig, snakker i søvne og på generell basis virker utslitt. Det er energikrevende og drive med dobbeltspill.

OBS! Tegn og faresignaler er ikke det samme som bevis, så trå varsomt.

 

På Oprah sine nettsider kan man ta en utroskapstest om man skulle føle behov for det. Trykk her for å komme dit.

 6 kommentarer

Hege Hana'

24.mar.2011 kl.15:03

Så sant så sant Anna. Uten å nevne navn, så var jeg sammen med en sånn en i mange år. (passer seg ikke å skive mann, for ingen ekte mann oppfører seg sånn ;)) Kunne sette kryss + litt til på alle punktene her :P

Have a nice day dear :)

Anna Kathrine Eltvik

24.mar.2011 kl.15:09

Festlig type gitt. Jeg er glad for at du fant ut av det og gikk videre. Og nå smiler jo lykken veldig til deg ser jeg. : )

Takk og i lige måde kjære du.

Hege Hana'

24.mar.2011 kl.15:16

Ja veldig festlig *fnise* Enda festligere var det jo at jeg "holdt ut" i x-antall år *fniser litt til*

Men nå har jeg funnet meg en MANN, og har det veldig godt. Det var jammen på tide :O)

Hilsen *prinsesse Hege*

FruGjerdrum

24.mar.2011 kl.15:41

enig.....gode poeng.

sisselfish

24.mar.2011 kl.15:42

Ja dette er de typiske tegnene,har sett de selv i yngre dager da jeg var i ett annet forhold.

Ha en fin dag videre :)

Anna Kathrine Eltvik

25.mar.2011 kl.08:39

En fyr jeg vet om spurte en dame om hun ikke husket hvor gøy de hadde hatt det sammen sist han hadde tatt en viagrapille. Problemet var at han tok feil av damene. Da kan man trygt si at man har lagt et egg... Da hun poengterte at åpen og ærlig kommunikasjon var en betingelse for å fortsette å treffes, fikk hun beskjed om at hun lagde mye pes og styr av lite, og at han ikke hadde plass til slikt i sitt liv. Nesten fantastisk for et ego det er mulig å ha.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits