Charlie Sheen - en parodi på seg selv

I det siste har Charlie Sheen (45) figurert i en rekke aviser og ukeblader på grunn av sin ville livsstil. Han har alltid satt pris på det glade liv, og aldri takket nei til hverken en god fest eller vakre damer. Nå tar han den imidlertid helt ut, og proklamerer for hele verden at han bor sammen med to unge damer - hvor av den ene er pornoskuespillerinne.

Hans eks Brooke Mueller er forståelig nok ikke så glad for hvordan tingene har utviklet seg. Ovenfor er Charlie avbildet med de to barna han har med henne, pluss kjærestene Rachel Oberlin og Natalie Kenly. Når en vet at han lever så ansvarsløst og uhemmet som han gjør, så er det flere enn Brooke Mueller som tenker sitt.

Hva er det med middelaldrende menn som tror de er Guds gave til kvinnen? Finnes det noen gubber der ute som tenker at Charlie lever alle gutters drøm ut, så tenk dere litt om. Disse jentene som kunne vært hans døtre, ville garantert ikke campet hos ham om det ikke var fordi at han er den best betalte tv-skuespeilleren i USA for tiden. Det finnes nemlig dumme og overfladiske kvinner også. Andre ville kanskje kalt dem for golddiggere.

«Two and a Half Men» har fått meg til å humre mer enn en gang, men det er forskjell på fiksjon og virkelighet. Det er trist at Charlie Sheen ikke fungerer som enn bedre rollebilde enn han gjør for sine barn. Forhåpentligvis har de andre viktige personer i livene sine som lærer dem å ha et bedre og klokere forhold til festing, kjærestliv og rus(mis)bruk enn sin far.5 kommentarer

haha

22.mar.2011 kl.09:25

"golddiggere" ????

7/10 kvinner er golddiggere,vennen min.

Anna Kathrine Eltvik

22.mar.2011 kl.09:50

Javel? Hvilket belegg har du for å si det? Kanskje du vanker i litt feile kretser?

Øyvind Sæther

22.mar.2011 kl.12:40

Norsk media fortalte ingenting om at dette bråket begynte med at Charlie Sheen var på det amerkanske radioshowet infowars.com og sa ett og annet han ikke burde gjort. Intervjuet er vel verd å høre, har tatt vare på live-sendingen. Det var helt vanvittig å høre det intervjuet første gang. Det var en skyskraperhøy ravende kokaninhøy mann ved navn Charlie som liret av seg det ene og det andre. Av og til kunne du høre høye snortelyder fra Charlie i bakgrunnen mens Alex pratet. Det var helt vanvittig.

Anna Kathrine Eltvik

22.mar.2011 kl.13:23

Fyren sliter big time. Det kan ikke være noe bra for barna hans å være hos ham for tiden...

woho

22.mar.2011 kl.14:11

1. Barna er ikke hos ham for tiden.

2. Eks-kona er smågal selv.

3. Han vokste opp med en full far som slo han.

4. Han er nok mer underholdende å være med enn 9/10 normal karer.

5. Han har det nok mer morro enn gjennomsnittet.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits