Slutt på negler som knekker? (Del VI)

Det er nå seks uker siden jeg begynte å bruke kosttilskuddet Marine Matrix. Produktet lover å være bra for både hud, hår, negler, skjelett og ledd. Skjelett og ledd har jeg aldri hatt noe problem med, men at jeg har merket positive endringer på hår, hud og negler, kan jeg skrive under på.

Om hår og negler ikke vokser dobbelt så fort som før, så er det ikke langt ifra. Se bare selv bildene fra forrige uke. Neglen jeg knakk like før jeg begynte med kosttilskuddet, vokser seg bare sterkere og lengre fra uke til uke. Tidiligere hadde den gjerne begynt å flise seg, men den gjør den ikke nå. I tillegg til at hår og negler gror som aldri før, har også huden blitt mykere. Det har jeg merket selv, men andre har også kommentert det. I tillegg har jeg fått økt turlyst og energi, og det er noe hunden min Mikkel er veldig glad for.

 

Blandes ut i varm drikke

Kosttilskuddet kommer i pulverform, og en skal røre det ut i varm drikke som te eller kaffe. Selv valger jeg å blande den ut i Twinings Cleanse Tea, og det smaker helt fortreffelig. Kosttilskuddet hverken smaker eller lukter noe selv om det er laget av fisk.


Billedtekst: Håret gror som gress etter at jeg begynte  med Marine Matrix. Her er jeg avbildet bare fire uker etter forrige frisørbesøk, og jeg må uten tvil bestille time igjen snarest mulig.

Marine Matrix er et 100 % rent patentert hydrolisert fiske protein, og er helt uten tilsetningsstoffer. Det er gjær, laktose og gluten fritt. Hvis du har spørsmål, kan du sende mail til Pål Hafsaas som driver og selger Marine Matrix til en rekke fornøyde kunder: paalhaf@online.no

4 kommentarer

bjørg

21.mar.2011 kl.14:35

Hørtes veldig bra ut. Jeg har problem med flisete negler så kanskje jeg skulle prøve om det ikke er for dyrt.

Anna Kathrine Eltvik

21.mar.2011 kl.15:29

@Bjørg: Det er ikke så ille. Koster kr. 890 (pluss porto) for 3 måneders forbruk. Man bruker jo minst det samme beløpet om man skal investere i dyre hudkremer, andre kosttilskudd og negleforsterkende produkter.

woho

22.mar.2011 kl.14:14

Så....prøvd hanske-trikset enda?

Anna Kathrine Eltvik

23.mar.2011 kl.10:31

@woho: Har ikke det. Vet du hvor en får fatt i slike hansker som du beskrev?

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits