Bergen trenger en helt, Ojo!

Supporterne til Brann synger refrenget på Buffalo Soldier hver gang Ojo scorer. Ikke er han fra Jamaica, og ikke er han soldat, men det er voodoo (obeah) i luften når han leker seg på gressmatten. Det er nesten slik at man ikke merker de 21 andre mennene på banen.

Han er født i Skytten, og jaggu kan han skyte. Hvor kommer han fra? Er det hekser som har lekt seg med glasskuler og tarot i den alternative messen i Grieghallen denne helgen? Eller er det Märthas engler som har sendt oss denne nigerianske helten som vi i fotballgale Bergen så sårt har lengtet etter? Sannsynligvis ingen av delene, men tenk så moro vi kunne fått det om vi trodde på slikt.

Det er deilig nok å vinne over bulldoseren Rosenborg, men det er enda deiligere å vite at det ikke var en slump. Vi kan ikke love deg at vi bygger menigheter i ditt navn Kim Ojo, men vi har syv fjell som majestetisk vokter over deg.

Her er forøvrig talen som trener Rune Skarsfjord spilte for spillerne før de gikk på banen:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits