Annie Leibovitz tar en Disney

Husker du bildet av en naken Demi Moore på Vanity Fair? Fotografen bak verket er den berømte Annie Leibovitz. Hun jobbet mellom 1970 til 1983 som fotograf i Rolling Stones, og tok ikonbildet som du ser av John Lennon og Yoko Ono ovenfor. Nå har hun latt seg inspirere av de mest kjente og fantastiske Disney-eventyrene, og resultatet er uforglemmelig.

Julianne Moore som "Den lille havfrue":

Beyoncé Knowles som Alice , Lyle Lovett som "The March Hare" and Oliver Platt som "The Mad Hatter":

Jennifer Lopez og hennes ektemann Marc Anthony som Jasmine og Aladdin in Disney?s magiske film Aladdin:

Whoopi Goldberg som "Ånden i flasken" i Aladdin:

Queen Latifah portretterer havheksen Ursula i "Den lille havfruen":

Jessica Biel som "Pocahontas":

Som Askepott valgte Leibovitz å bruke Scarlett Johansson:Gisele Bündchen har også fått plass i Leibovitz sin Disneyverden:

 

 Sist men ikke minst ser vi Vanessa Hudgens og Zac Efron illustrere det vakre eventyret "Tornerose":

 

 

4 kommentarer

woho

19.mar.2011 kl.22:40

Liker du virkelig bilder som er retusjert så vanvittig som disse er? Kan faktisk ikke huske sist jeg så såpass retusjerte bilder.

Anna Kathrine Eltvik

20.mar.2011 kl.14:39

Dette er eventyrbilder, om de da er retusjerte, bryr meg fint lite. Her er det ingen tvil om at bildene ikke representerer virkeligheten. Man har dog grunn til å tvile i visse reklamekampanjer som er både misvisende og forledende.

zac

22.mar.2011 kl.14:10

Så du svarer her men ikke på atomkritikk. Tenk deg om neste gang du er så kritisk til et tema du ikke har kunnskap nok til å uttale deg om. Det er veldig ignorant og er med på å skape misnøye med et 'produkt' når du egentlig ikke vet noe særlig om dette 'produktet'.

Å la seg blende av DB og andre medier sin latterlige dekning er helt utrolig dumt. Selvfølgelig vil de spille på katastrofer og tsjernobyl. Ikke vær ignorant.

Hold deg til sminke og overfladiske artikler om kjendiser så kan vi med realfag diskutere de viktige sakene i dagens samfunn:)

Elise

08.apr.2011 kl.07:03

Disse bildene er faktisk ikke så veldig retursjerte, tro det eller ei.

Annie leibovitz er bare helt vilt flink teknisk etter å ha vært en av verdens mest kjente fotografer alle årene ho har drevet med dette. Dama er nå 61 år eller noe, og det sier seg selv at ho kan en god del. I tillegg bruker ho masse rekvisita og hyrer skuespillere, modeller, stylister, og alt mulig. Ho gikk faktisk 25 millioner dollar i underskudd pga. det.

Selvfølgelig er de litt redigerte, men det er ikke mye. Grunnen til at jeg vet det, er fordi jeg har sett filmen om henne; "life through a lens" og fikk der se hvordan hun gjør ting.

Annie er bare flink til å ta bilder, og disse disney bildene er helt utrolige! Hun har også rekonstruert romeo og Julie, trollmannen fra oz, snøhvit, og diverse andre kjente greier.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits