Retroseksuell legning?

Har du ikke hørt begrepet retroseksuell før, kan du like gjerne lære det først som sist. Retroseksuelle menn kler seg i vintagedresser, drikker gammeldags scotch, og forholder seg til kvinner slik man gjorde det i 1950-årene.

Det er til og med skrevet en håndbok for dem som skulle trenge en manual. "The retrosexual manual" viser deg hvordan du kan være et skikkelig mannfolk, og i følge media, er det visst mange kvinner som ønsker denne typen mann hjertelig velkommen.

Det skrives at den metroseksuelle mannen er ut, og damene er lei av den fortåelsesfulle og myke mannen. Man kunne kanskje festet mer lit til det om manualen var skrevet av kvinner, men det er den ikke.

Er det slik at du er en gentleman som har kontakt med eget følelsesliv, er det derfor ingen grunn til å fortvile. Du er fremdeles ettertraktet av mange kvinner som ikke på noen måte vil tilbake til steinalderen og huleboermentalitet.

Lurer du på om du er retroseksuell? Trykk her og ta testen!

5 kommentarer

zh

17.mar.2011 kl.19:00

det er sååå tåpelig! "vi vil ha badboy", nei men hvorfor oppfører han seg ikke snilt, følsomt og ansvarsfult mot oss?

Fordi han er en fuckings badboy. Snille menn kommer ingen vei med andre enn 40+ damer som er bare vil ha en snill kar.

Elisabeth urø

17.mar.2011 kl.21:47

Det går an å være tøff utenpå og myk inni vet du. Eller er du av den typen som liker å bli undertrykt og gitt blaffen i? Dette vokser du sikkert av deg når ungdomskolen er over. Tror forresten at de unge menn er mye mykere enn menn noen gang har vært. Det blir ofte følsomme menn av å vokse opp kun hos mor med besøk hos far hver 2. helg. På skolene er det også flertall kvinnelige lærere. Hvor skal ungdommen finne sin mannlige rollemodell?

zac

18.mar.2011 kl.02:15

"Eller er du av den typen som liker å bli undertrykt og gitt blaffen i?"

At du klarer å lese dette utifra hva jeg skriver er ganske godt gjort. Liker verken å bli undertrykt eller gitt blaffen i. Men nå skal det sies at de som går under kallenavnet 'bad boys' som oftes også er de som kalles 'players'. De fleste er IKKE dette. De fleste er snille, kjedelige, kule, morsomme osv.

Enig at det er mykere menn, men følsom? Det er ikke negativt, jenter vil ha likestilling og da må du inngå komprimiss. Blir ikke mye likestilling med 'harde' menn fra 60 tallet som bryr seg lite om "følelser og slikt tull".

Mannlige rollemodeller er det dårlig med, men det har lite med hva slags kjønn læreren på skolen har da de færreste ser opp til læreren sin. Dette forandres ofte på universitet osv (når du kommer dit) og du får professorer du respekter, som er dyktige innen det feltet du tar utdanning i.

Hvor skal jenter finne sin rollemodell? Glamourdamer og bloggere? Det står ikke bedre stilt der. Media har mye skylden da de bestemmer hva som blir presentert for folket.

Anna Kathrine Eltvik

18.mar.2011 kl.09:19

@zac:; Du generaliserer på en måte som ikke ligner noe. Og du tolker i verste mening.

zac

18.mar.2011 kl.11:41

Tja generaliserer ikke mindre enn urø

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits