Slutt på negler som knekker? (Del V)

For fem uker siden begynte jeg å bruke kosttilskuddet Marine Matrix. Produktet som allerede har fått strålende kritikk fra forskjellige seriøse tidsskrift og vitenskapsfolk, lover å gjøre noe med kvaliteten på både hår, negler, hud, skjelett og ledd. For å teste om produktet holder det det lover, har jeg tatt jevnlige bilder av en negl som knakk like før jeg begynte å ta kosttilskuddet.

Negler dannes av samme typre protein som håret, keratin. Negler vokser med en gjennomsnittshastighet på 3 mm per måned, så normalt sett ville det da tatt godt og vel 3 måneder før neglen på midtfingeren min hadde blitt like lang som de andre.

Nå har det gått 5 uker, og neglen mangler bare noen millimeter på å bli like lang som den var (se bildet øverst). Den vokser ikke dobbelt så fort som ellers, men det er ikke langt i fra. Jeg merker også at den er mye hardere enn før, og den kommer derfor ikke til å knekke så lett.

Håret vokser også mye fortere enn før, og for to uker siden var luggen min så lang som en kan se nedenfor.  Da var det bare fire uker siden jeg hadde vært hos frisøren og klippet den kort. Ny frisørtime må bestilles denne uken.

Marine Matrix inneholder aktivt kollagen hydrolysat, og dette stoffet setter i gang en bedre cellefornyelse og kroppens egen kollagenproduksjon. Sistnevnte er noe som reduseres med alderen. Kosttilskuddet kommer i pulverform, og en skal røre det ut i varm drikke som te eller kaffe. Selv valger jeg å blande den ut i Twinings Cleanse Tea, og det smaker helt fortreffelig. Kosttilskuddet hverken smaker eller lukter noe selv om det er laget av fisk.

 

Marine Matrix er et 100 % rent patentert hydrolisert fiske protein, og er helt uten tilsetningsstoffer. Det er gjær, laktose og gluten fritt. Hvis du har spørsmål, kan du sende mail til Pål Hafsaas som driver og selger Marine Matrix til en rekke fornøyde kunder: paalhaf@online.no 

2 kommentarer

Stine Marie

16.mar.2011 kl.19:30

kjempebra blogg! likte innleggene dine veldig godt, vekket interesse hos meg hvertfall (: stå på, dette kan du

Anna Kathrine Eltvik

17.mar.2011 kl.13:46

@Stine Marie: Tusen takk for godord. : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits