Slutt på det bedagelige livHusker du Snorre som vant Farmen på TV2 i 2004? Nå har han blitt treningsinstruktør, og i et forvirret øyeblikk gikk jeg med på at han skulle bli min personlige trener.  Jeg skal trene Cross-fit fra 1. april, og det blir alt annet enn en aprilspøk.

Å trene cross-fit er knallhardt,. og en får uffordret både utholdenhet og styrke. Snorre Rotbæk eier firmaet som han er instruktør i, og det heter This is crossfit. Han påstår at en blir helt hekta på denne treningsformen når man først har gått i gang, og at mange bare ligger på gulvet og ler etter en treningsøkt. Sannsynligvis ler man fordi det er surrealistisk tøff trening, og det verker i absolutt hele kroppen som det aldri har gjort før. Men så trener en også hver millimeter av seg selv.

Billedtekst: Snorre Rotbæk (t.v.) er instruktør i firmaet This is crossfit som han eier selv. Han lover gode resultater bare jeg gjør som jeg får beskjed om.


Snorre kommer nok til å få seg en god latter når han fatter hvor elendig kondisjon jeg har, men det får bare være. Jeg gidder ikke lenger å være i dårlig form, og spesielt ettersom jeg har bestemt meg for å satse seriøst på politikk. Til høsten er jeg bystyrekandidat for Rødt, og nummer to på listen etter Torstein Dahle. Da nytter det ikke å være i en såpass dårlig, fysisk forfatning at en blir andpusten av å løpe opp og ned trappene i rådhuset. Det nytter heller ikke å drømme om å jobbe litt mindre.


Jeg kommer til å lage en treningsdagbok her i bloggen, så hvis du lurer på hva dette er for en type trening, er det bare å følge med. Du kan også kikke nedenfor på videoen som er lagt ut.

5 kommentarer

Moralisten

10.mar.2011 kl.12:06

Først og fremst lever vel Snorre av å drive pokerklubb i mørke lokaler nattestid

Anna Kathrine Eltvik

10.mar.2011 kl.12:38

Han gjør ikke det nå lenger.

Snorre

10.mar.2011 kl.13:34

@Moralisten; Ja det stemmer. Snorre har drevet med poker på si i mange år, men sluttet mens leken var god. Mye av det positive med pokerhobbyen har forsvunnet.

@Anna; ha ha så gøy Anna. Nå har du lagt grunnlaget for suksess. Ingen vei tilbake nå siden det er så mange som følger med på Bloggen din. Så mye arbeid du hadde lagt i det. Bilder fra Farmen å greier ☺ Dette blir tidenes opptur. Du kommer i kanon form, jeg får masse jenter som kunder. Jeg trykker på Like knappen.

Snorre

10.mar.2011 kl.14:09

Link til This is CrossFit på facebook, siden websiden ikke er oppe enda:)

http://www.facebook.com/pages/This-is-CrossFit/125107800895169

Anna Kathrine Eltvik

10.mar.2011 kl.16:49

@Snorre: Hehehe...er det dette vi kaller en vinn-vinn situasjon? ; ) Jeg skal innrømme at jeg kvir meg, ihvertfall til oppstarten. Men har jo trent litt før, og vet at belønningen kommer sigende ganske raskt i form av bedre form og mer energi. Gleder meg!

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits