En bønn til Therese Johaug

I følge mannebladene, er det ikke vanskelig å få kjendiser til å kle av seg. Så har vi da også sett i det siste at alt fra vinnere i Melodi Grand Prix til værdamer og idrettskvinner har posert på ymse forsider. Man vet å be de peneste jentene om å gjøre det, så derfor kommer jeg med en bønn til Therese Johaug:

- Vær så snill! Om du får et akutt behov for å stille opp lettkledd på bilder, kan du ikke da gjøre som Marit Bjørgen og la stilfulle fotografer som Morten Krogvold få fotografere?

Rachel Nordtømme er utvilsomt flott, men er det slike bilder som i FHM man skal venne seg til å knytte til toppidrettsutøvere nå?

Therese Johaug har allerede stilt opp som modell flere ganger. Første gang viste hun maritim mote for bladet Donald. Siste gang var det i forbindelse med hårpleie. Hun har nemlig fått kontrakt med Schwarzkopf om å være frontfigur for hårpleieserien GLISS. Bildet ovenfor er tatt på fotoshoot for dem.

De som jobber i mannebladene sier at jentene ikke bare må være pene, de må av en eller annen grunn være aktuelle også. Therese Johaug gjør det meget godt under ski-VM i Oslo i disse dager, og er derfor høyaktuell.

Therese, du gjør selvsagt akkurat som du selv vil, det er frie kvinner sin rett. Du skal likevel vite at det ikke bare er undertegnede som hadde satt pris på om du så deg for god til å lettkledd fronte FHM, Alfa, Mann eller noen av de andre glossy herremagasinene. Du er en fantastisk flott og talentfull kvinne, og du trenger rett og slett ikke å posere som en babe for å overbevise flere om akkurat det.

Det er dessuten så altfor mange unge jenter som innbiller seg at det bare er moro og ufarlig å drive med glamour. Alle som er en del av glamourbransjen kan fortelle at det ikke er slik, noe både Aylar Lie og Lene Alexandra Øien allerede har skrevet under på. Det er et viktig å huske på når man allerede er et nasjonalt forbilde i kraft av sine sportsprestasjoner.




Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits