Slutt på negler som knekker? (Del IV)

For tre uker siden fortalte jeg her i bloggen at jeg hadde begynt å bruke kosttilskuddet Marine Matrix. Produktet som allerede har fått strålende kritikk fra forskjellige seriøse tidsskrift og vitenskapsfolk, lover å gjøre noe med kvaliteten på både hår, negler, hud, skjelett og ledd.

Forrige uke kunne jeg fortelle at neglen som var brukket da jeg startet å bruke kosttilskuddet, så ut til å vokse seg ut både fin og sterk. I tillegg merket jeg at huden på hendene mine ikke var fullt så tørr lenger, og det har alltid vært et problem for meg. Denne uken er det hverken negler eller hud jeg vil fortelle om, men håret mitt. Det har nemlig begynt å gro som gress, og selv om det er bare fire uker siden jeg klippet det, må jeg bestille ny time hos frisøren min så snart som mulig.

Jeg har også merket at håret har blitt skinnende blankt, noe du selv kan se på bildet oppe til venstre. Det har jeg nettopp tatt, mens bildet til høyre er tatt for fire uker siden. Jeg er ikke ute etter å lure mine lesere, så jeg kan forsikre alle om at jeg ikke har brukt noen form for hårprodukter som gir glanseffekt.


Billedtekst: Se bare selv hvor mye luggen har vokst bare på fire uker. Håret har aldri vokst så fort før.

 

Marine Matrix inneholder aktivt kollagen hydrolysat, og dette stoffet setter i gang en bedre cellefornyelse og kroppens egen kollagenproduksjon. Sistnevnte er noe som reduseres med alderen. Negler lages av samme protein som hår, men negler vokser gjennomsnittlig bare 3 mm per måned. Man derfor ikke se nevneverdig forskjell på negllengden fra forrige uke til denne. Det er likevel verd å nevne at den fremdeles vokser i vei, og ikke ser ut til å ha planer om å knekke med det første.
Kosttilskuddet kommer i pulverform, og en skal røre det ut i varm drikke som te eller kaffe. Selv valger jeg å blande den ut i Twinings Cleanse Tea, og det smaker helt fortreffelig. Kosttilskuddet hverken smaker eller lukter noe selv om det er laget av fisk.

Marine Matrix er et 100 % rent patentert hydrolisert fiske protein, og er helt uten tilsetningsstoffer. Det er gjær, laktose og gluten fritt. Hvis du har spørsmål, kan du sende mail til Pål Hafsaas som driver og selger Marine Matrix til en rekke fornøyde kunder: paalhaf@online.no2 kommentarer

Gitte-Mari

28.feb.2011 kl.12:44

Dette må eg nok prøve:)

28.feb.2011 kl.13:07

Hehe...forstår godt at du lar deg friste. Jeg merker som skrevet flere positive ting, og faktisk så til de grader at jeg kommer til å fortsette å bruke produktet når prøveperioden er over.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits