En herre med bart


Wenche Foss er etterkrigstidens store diva i norsk teater og film, og mange av oss kjenner derfor godt til filmen "En herre med bart" hvor hun forelsker seg i grammofonsangeren Bomann. Han er mørk, mystisk og har bart. De fleste menn velger å være glattbarbert i dag, men man behøver faktisk ikke å se så verst ut med bart.

Her er en oversikt over de forskjellige variantene man kan velge mellom om man vurderer å spare til bart eller skjegg. Aller først bør man vite at man skiller mellom fem kategorier når det kommer til bart:

 

Ut fra disse har det grodd frem en rekke underkategorier:

 

Det spørs om ikke Clark Gable er nærmest Wenche Foss sin drømmemann, men som man ser, så er det virkelig noe for enhver smak hvis man får lyst til å prøve en bartevariant. ヅ

For de som er mann nok, går det fint an å anlegge helskjegg også. Se bare hvor flott for eksempel Ernest Hemingway var med det: 


4 kommentarer

Joakim

22.feb.2011 kl.18:20

Foss er en fantastisk dame.

Anna Kathrine Eltvik

22.feb.2011 kl.19:04

Ja, det synes jeg også. : )

woho

22.feb.2011 kl.20:37

Hun har garantert noe hokus pokus med ansiktet, at norges største diva holder seg bedre enn 99% av alle kvinner på hennes alder kjøper jeg ikke.

Anna Kathrine Eltvik

22.feb.2011 kl.22:53

@woho: Ikke vet jeg, men akkurat med henne, gidder jeg ikke å bry meg. Har en oppfatning av at hun er en dame med substans uansett hva.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits