Er han interessert i deg eller ikke?

 


Har du truffet en fyr som du liker veldig godt, men så lurer på på om følelsene er gjensidige? Det er egentlig ganske enkelt å finne ut om han er interessert i deg eller ikke. Leker han bare med deg, bør du snarest mulig innse det og gå videre. Det finnes andre menn der ute som liker deg for den du er, og som ikke tar deg for gitt.

Tipsene nedenfor er for dem som har lyst til å spare seg for misbruk av tid og smertefull hjertesorg. Selv om det kan være vanskelig å holde hodet kaldt når det er følelser inne i bildet, har man alt å vinne på det. Du finner ikke den rette hvis du lar feil menn okkupere ditt hjerte.

  • Hvis han aldri kontakter deg først, er det et soleklart tegn. Du skal på ingen måte gjøre alt arbeidet. Hvis han ikke tar noe initiativ, så er han rett og slett ikke så interessert i deg. Det er også et klart tegn på at han ikke er interessert om han virker nølende eller bare snakker om vage planer sammen med deg. Hvis noen virkelig liker deg, vil de benytte enhver sjanse de har til å være sammen med deg.
  • Tenk gjennom hvilken type samtaler dere har sammen. Er han bare opptatt av seg selv, eller lurer han på hvordan du har det? Hvis han aldri spør om hvordan du har det, viser omtanke for dine følelser eller tanker, så er det meget sannsynlig at han rett og slett ikke bryr seg om deg. Dette bør føre til at du går videre, og heller satser på en som ønsker å bli bedre kjent med deg på godt og vondt.
  • Hvis en mann glemmer hva du har sagt til ham og hva som er viktig for deg, bør det ringe noen alarmklokker. Da har han rett og slett ikke lyttet.  Hvis han i tillegg ikke holder avtaler eller fullfører planer han har lagt sammen med deg, så kan du være 100 % sikker på at han ikke er interessert. Nekter han å innrømme det, vil han bare ha deg på gress til noe mer interessant dukker opp. Noen menn synes det er deilig å vite at en kvinne tenker på dem, men du må ikke la deg bli brukt på denne måten.
  • Tenk på hvordan han er ovenfor deg når han er rundt andre kvinner. Hvis han spør andre kvinner om deres fortidige kjærlighetsliv og snakker mer med dem enn med deg, så er det et sikkert tegn på at han ikke er interessert i deg. Gidder han heller ikke å introdusere deg for sin omgangskrets, så kan du i grunnen først som sist innse at det aldri kommer til å bli dere to.

Billedtekst: Kate Middleton har definitivt sett seg selv for god til å være en ventejente, og hun endte opp med en prins.

Noen ganger kan det være vanskelig å finne ut om en mann er en player eller ekte vare. En player som har holdt på en stund, vet nemlig akkurat hva han skal si for å få deg på kroken. Du skal likevel ikke la deg blende. Når det kommer til stykket, er det handlingen som teller, og ikke de fagre ordene. Dessuten er voldsom og overdreven smiger helt i starten av et forhold, ikke et positivt tegn. Da er han bare ute etter å overbevise deg - ikke egentlig bli kjent med den personen du er.

Det skal føles godt å være forelsket. Da har han bare øyne for deg, og han ønsker i tillegg å introdusere deg for absolutt alle i hele verden. Går du rundt og føler deg trist og lei fordi du blir neglisjert og avvist, så vær klok og sett en strek over hele romansen. Det har likevel ingenting med ekte kjærlighet å gjøre.

2 kommentarer

Helen

21.feb.2011 kl.04:24

Gode råd... gode råd.. kjenner meg igjen,... dessverre

Anna Kathrine Eltvik

21.feb.2011 kl.08:21

Hvis en kjenner seg igjen, så er det ikke noe særlig. Det vet jeg alt om...

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits