Slutt på negler som knekker? (Del III)

For to uker siden fortalte jeg her i bloggen at jeg hadde begynt å bruke kosttilskuddet Marine Matrix. Produktet har allerede fått strålende kritikk fra forskjellige seriøse tidsskrift og vitenskapsfolk, men jeg lar meg likevel ikke overbevise før jeg har sett med egne øyne om produktet virkelig er så fantastisk som produsentene sier.

Marine Matrix inneholder aktivt kollagen hydrolysat, og dette stoffet setter i gang en bedre cellefornyelse og kroppens egen kollagenproduksjon. Sistnevnte er noe som reduseres med alderen. Negler lages av samme protein som hår, og jeg fant derfor ut at jeg ville følge med på en negl som jeg knakk like før jeg begynte med kosttilskuddet. Jeg har døpt den invalideneglen. Hver uke vil det legges ut bilder her slik at alle kan se om den vokser seg lang og sterk igjen - eller om den fortsetter å flise seg og knekke.

Som alle kan se, er det faktisk ganske bra fremgang å spore. Neglen er i ferd med å vokse forbi fingertuppen, og den har ihvertfall foreløpig ikke begynt å flise seg. I tillegg merker jeg at jeg har litt mykere hud på hendene enn før, og der har jeg alltid vært plaget med tørr hud.Kosttilskuddet kommer i pulverform, og en skal røre det ut i varm drikke som te eller kaffe. Selv valger jeg å blande den ut i Twinings Cleanse Tea, og det smaker helt fortreffelig. Kosttilskuddet hverken smaker eller lukter noe selv om det er laget av fisk.

Marine Matrix er et 100 % rent patentert hydrolisert fiske protein, og er helt uten tilsetningsstoffer. Det er gjær, laktose og gluten fritt. Hvis du har spørsmål, kan du sende mail til Pål Hafsaas som driver og selger Marine Matrix til en rekke fornøyde kunder: paalhaf@online.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits