Provoserende opera om Anna Nicole

I går hadde den kontroversielle operaen "Anna Nicole" premiere i London. Bare fire år etter at Anna Nicole Smith døde av overdose, har man funnet det for godt å harsellere over hennes tragiske liv. En følger henne helt til hun dør.

Mens hun levde kunne hun med sin hjelpeløse og lite gjennomtenkte  livsstil fremstå som en klovn, men nå er damen død. Det er derfor ikke merkelig om man får dårlig smak i munnen. Hvis en kikker på klippene som er lagt ut her, så er det tydelig at en harsellerer med Anna Nicole det en orker.

Er det noe en burde lage opera om, så er det den amerikanske skjønnhets- og mediaindustrien. Det er i stor grad den som er skyld i at det gikk som det gikk med Anna Nicole Smith, men jeg ser likevel ikke noen som gidder å gjøre narr av disse folkene.

Billedtekst: Hvordan kan en tillate at media tjener seg rike på et menneske som så til de grader sliter?

2 kommentarer

synsvinkler

18.feb.2011 kl.10:37

Jeg husker Anna Nicole Smith godt fra mine yngre dager.
En flott, blond, "stor" dame som var helt fantastisk !
Jeg er veldig enig med deg når det gjelder å gjøre narr av hvem.
Tenk på etterkommerne og familien til Anna Nicole.
Kynismen lever i beste velgående "over there", det er helt sikkert.
Disse amerikanerne altså,.....jeg liker ikke det folkeslaget !
Hvorfor jeg ikke gjør det, blir litt mye å skrive om i en kommentar, men
jeg har desverre ikke så mye til overs for deres opptreden hverken innad eller utad.

Anna Kathrine Eltvik

18.feb.2011 kl.11:08

Jeg har sansen for tradisjonen med å la folk få hvile i fred. Klart en må få lov til å lage filmer eller oppsetninger om kjente folk, men det er ikke nødvendig å gjøre det på denne måten. Tenk på hennes etterkommere ja.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits