Justin Bieber får dagens rose

VG kunne i dag fortelle at Justin Bieber har meninger om den amerikanske helsepolitikken. Han beskriver den som ond. Ettersom han har helt rett i at privatisering ikke er veien å gå når det kommer til helsepolitikk, så får Justin Bieber dagens rose fra meg.

Han beskriver at i hans hjemland går man til lege hvis man føler det er nødvendig, og uten å måtte betale for det selv. For å understreke sitt poeng, forteller han om en av sine livvakter som fikk et barn som var for tidlig født. Livvakten må selv betale for det, mens i Canada blir alle premature barn tatt godt vare på av det offentlige systemet.

Det er galt hvis det blir slik at lommeboken skal styre kvaliteten på den legehjelpen man får. Alle mennesker har uansett sosial status rett på å få hjelp hvis de er syke. Derfor er jeg en av de som sier bravo for Justin Bieber i dag. Det er bare å håpe at flere i den oppvoksende slekt får en mer bevisst holdning til helsepolitikken.

Billedtekst: Justin Bieber får defintivt dagens rose. ٩(̾●̮̮̃̾?̃̾)۶

Klikk her om du vil lese om den negative utviklingen på norske fødeavdelinger. Der regjerer underbemanning og tidlig hjemreise. Konsekvensene er fatale, ettersom både fødselsdepresjoner og barnedødelighet har økt.

7 kommentarer

bloggsafolk

17.feb.2011 kl.10:11

Så bra!

Anna Kathrine Eltvik

17.feb.2011 kl.10:20

Ja!!! : )

Camilla

17.feb.2011 kl.10:43

Justin Bieber er i allefall flink til noe, selv om jeg ikke er big fan av musikken hans.

Anna Kathrine Eltvik

17.feb.2011 kl.10:58

Hehe...som om jeg skulle sagt det selv. Men det er flott at han har reflekterende tanker. Han kan faktisk tape noen fans på å våge å gå ut med politiske meninger. Slike mennesker har integritet. Respekt.

AM

17.feb.2011 kl.16:03

Yeah, sosialisme \o/

Anna Kathrine Eltvik

18.feb.2011 kl.07:50

٩(̾●̮̮̃̾?̃̾)۶

woho

20.feb.2011 kl.13:05

Respekt?

Respekt å være det mest kommersielle produktet i USA som med vitende vilje utnytter småjenter, som konstant er i latterlige blader om og om igjen hvor han hinter til at han godt kan bli kjæreste med en fan (gi det dem håp vettu), nei respekt til noe så gjennomført kommersielt og amerikans som han?

Han er et utrolig godt bevis på hva som er feil med USA.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits