Vil stanse støtte til kampanjer mot mobbing

Samtidig som VG har satt i gang en flott kampanje for å få slutt på mobbing som den ukulturen den er, har Utdanningsdirektoratet besluttet å stanse millionstøtten til antimobbe-programmer. Dette er virkelig å spytte alle de som håper på en mobbefri hverdag rett i ansiktet.

Da er det bare å håpe at det går som barneombudet ønsker, nemlig at man begynner å dele ut dagbøter til de skolene som ikke rydder godt nok opp i problemet. Mobbing fører til at mange unge mennesker får store, psykiske problemer. Noen velger til å med å ta sitt eget liv for å komme bort fra de vonde opplevelsene.

En skal selvsagt ikke glemme at også medelever og foresatte har et ansvar, men skolen kan uten problemer innarbeide en rutine som impliserer alle involverte parter. Nå er det på tide å sette foten ned en gang for alle. Mobbing er en ukultur som må bort!

Ukens kaktus går defintivt til Utdanningsdirektoratet!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits