Har du karakter?

Har du en sterk personlighet? Eller er det vikigste for deg å seile rundt i livet uten å lage for mye oppstyr? Uansett hva du svarer, så har du en karakter. Selv de som ikke gjør så mye ut av seg, har det. Her en en samling med kloke sitater som handler om det å ha karakter.

 1. Pass på dine tanker; de blir til ord. Pass på hva du sier; det blir lett handling. Pass på dine handlinger; de blir til vaner. Pass på dine vaner; de blir din karakter. Pass på din karakter; den blir din skjebne. (Ukjent)
 2. Folk ser ikke ut til å forstå at deres meninger om verden avslører deres karakter. (Ralph Waldo Emerson)
 3. Man kan måle karakteren til en mann hvis man gir ham muligheten til å handle uten noensinne å bli oppdaget. (Thomas B. Macaulay)
 4. Du kan lett avsløre et menneske sitt karkater ved å se hvordan det behandler dem som ikke kan gjøre noe for det. (James D. Miles)
 5. Man kan gjerne prøve å definere karakter. Det er ikke vanskelig. Karakter er å gjøre hva som er riktig selv når ingen ser deg. (Ukjent)
 6. Folk flest sier at det er intellektet som skaper en stor vitenskapsmann. De tar feil. Det er karakter. (Albert Einstein.)
 7. Karakter er resultatet av to ting: mentalt engasjement og måten vi disponerer vår tid. (Elbert Hubbard)
 8. Svakt engasjement blir til svak karakter. (Albert Einstein)
 9. Karakter er hva du vet du er, ikke hva andre tror at du har. (Ukjent)
 10. Nesten alle menn kan tåle motgang, men om du vil teste en mann sin karakter, så gi ham makt. (Abraham Lincoln.)
 11. Utdanningens funksjon er at man lærer å tenke både intensivt og kritisk.Intelligens pluss karakter - det er målet for sann utdannelse. (Martin Luther King, jr.)
 12. Vår karakter er i grunnen sammensatt av våre vaner. Ettersom de er konsekvente, ofte ubevisste mønstre, så uttrykker de konstant og daglig vår karakter. (Stephen Covey)
 13. Karakter er ikke noe du er født med og ikke kan forandre, som dine fingeravtrykk. Det er noe du ikke ble født med, og du må derfor ta ansvar for å forme den. (Jim Rohn)
 14. Jeg bryr meg ikke om hva andre tenker om mine handlinger, men jeg bryr meg mye om hvordan jeg handler. Det er karakter! (Theodore Roosevelt)
 15. Vær mer opptatt av din karakter enn ditt rykte. Din karakter representerer hvem du virkelig er, mens rykter bare representerer hva andre tror at du er. (John Wooden)
 16. Hvor sanne min far sine ord var da han sa at alle barn har ansvar for sin egen oppdragelse. Foreldre kan bare gi oss gode råd eller lede barna inn på riktig spor, men den endelige utformingen av en person sin karakter ligger i personens egne hender. (Anne Frank)
 17. Kunnskap vil gi deg makt, men karakter gir deg respekt. (Bruce Lee)
 18. Mennesker viser aldri tydeligere sin karakter enn når de viser hva de er i stand til å le av. (Johann Wolfgang von Goethe)
 19. Enda en brist i den menneskelige karakter er at alle ønsker å bygge, men ingen ønsker å vedlikeholde. (Kurt Vonnegut Jr.)
 20. Det mennesket som ikke kan tro på seg selv, kan ikke tro på noen andre. Grunnlaget for all integritet og karakter er avhengig av hvilken tro vi har på egen integritet. (Roy L. Smith)

 

 

 

2 kommentarer

Rui96

14.feb.2011 kl.14:30

Utrolig fin blogg! <3 kan du adde meg som venn? bare hvis du har lyst ! :) jeg får ikke adda noen ! når jeg skal trykke på legg til som venn knappen så er den ikke der ! Det står at vi er venner på blogg.no men vi er ikke det :(

Anna Kathrine Eltvik

14.feb.2011 kl.16:40

Takk for fin tilbakemelding. : ) Har addet deg jeg.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits