Slutt på negler som knekker (II)?

For en uke siden fortalte jeg at jeg hadde begynt å bruke kosttilskuddet Marine Matrix. Jeg skal prøve pulveret av fiskeprotein i tre måneder, og se om jeg får sterkere negler, flottere hår, finere hud og bedre fysisk form.

Marine Matrix lover nemlig dette. Jeg lovde å fortelle fra uke til uke hvordan det gikk, og ettersom jeg nettopp hadde knekket en negl like før oppstart, skulle jeg fortelle detaljer om hvordan det gikk med den. Spørsmålet var ikke bare om den ville vokse ut igjen, men også om den ville bli lang og sterk.

Det skjer mer i livet mitt enn å vente på at neglene skal gro. Min far hjelper meg for tiden med noe oppussingsarbeid i kjelleren. I den forbindelse skulle jeg flytte på et skyllekar med skarpe kanter, og klarte å skade min invalidefinger mer enn den allerede var. Jeg fikk et skikkelig vondt kutt på fingertuppen, og jeg måtte ty til plaster og pyrisept.

Derfor legger jeg ikke ut noe nytt bilde av invalideneglen denne uken. Pål Hafsaas som kjenner produktene svært godt sa dessuten at det ville gå minst to uker før jeg merket noen vesentlige forskjeller. Han vet nok hva han snakker om, men samtidig har han ikke helt rett. Jeg har nemlig allerede begynt å merke at huden på hendene mine er litt mindre tørre, så dette lover veldig bra.

Marine Matrix er et 100 % rent patentert hydrolisert fiske protein, og er helt uten tilsetningsstoffer. Det er gjær, laktose og gluten fritt. Ved eventuelle spørsmål kan du kontakte Pål Hafsaas på denne mailadressen:

paalhaf@online.no

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits