Grønn jubel for Kong Hellvis

Etter at Team Torhild røk ut av Det store korslaget, har Team Thom vært min favoritt. Det var derfor ikke bare hans grønnkledde kor som jublet da programleder Øyvind Mund annonserte at Thom Hell og hans kor hadde vunnet.

Det skal dog ikke stikkes under en stol at team Lisa ga ham stor konkurranse. Hun hadde valgt flotte låter for koret sitt til finalen, og utfallet kunne lett gått hennes vei. Heldigvis gjorde det ikke det. I kveld var nemlig Team Thom best. Da de fremførte Hell sin egen låt "Over you", sang både han og koret så nydelig at det bare var å gi seg over.

De skal også ha kraftig ros for fremførelsen av "Man in the mirror" til Michael Jackson. Solisten gjorde ingen skam på seg, og det til tross for at selveste souldronning Torhild Sivertsen var publikum på første rekke.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits