Blog Awards ikke for dem med samfunnsengasjementI Dagbladet sin nettavis kunne man i dag lese at Trine Grung lurte på hvorfor Tone Damli Aaberge er nominert som årets blogger.  Hun viser til at Tone ikke har oppdatert bloggen sin på et halvt år, og påpeker dessuten at ingen kvalitets- eller voksenbloggere er nominert. Da jeg kommenterte saken, kom Trine med et svar tilbake.

Hun sa seg helt enig i at det podt kunne vært en kategori for samfunnskritiske blogger også, og avslørte at det kommer en prisutdelling for disse til høsten. Dette er virkelig gode nyheter. Får flere øynene sine opp for alle de som blogger om mer seriøse ting enn bare mote- og skjønnhetstips, så vil blogging få en mer akseptabel klang. Eller hva tror du?

13 kommentarer

synsvinkler

09.feb.2011 kl.12:41

Helt enig med deg. Håper også det kan bli satt litt mer fokus på
de som jobber med bloggen sin. De som ligger på de såkalte topplistene trenger jo
ikke legge ut nye innlegg, og de svarer jo ikke på sine kommentarer en gang. De ligger på toppen fordi de er kjendiser.

Anna Kathrine Eltvik

09.feb.2011 kl.13:21

Det skrives om mye forskjellig. Hvorfor kunne ikke også humor vært en kategori? Jeg venter i spenning på høsten.

Mariann Johansen ♫♥♫

09.feb.2011 kl.14:59

Helt enig med deg, og for en gangs skyld er jeg enig med Trine Grung også.

pixietrixie

09.feb.2011 kl.15:30

Fullstendig enig med deg. Men skjønner ikke at når de først har blogg awards, at de ikke kan ha en kategori for både rosabloggere og seriøse bloggere, samt humorbloggere og andre typer. Men det hjelper vel ikke DE om det ikke er norgeskjente bloggere...

Anna Kathrine Eltvik

09.feb.2011 kl.15:55

@Mariann: Ved å bare fokusere på en type bloggere, så fortsetter folk å mene negative ting om alle som blogger. Kjedelig, men sant.

@pixietrixie: Tror du er inne på noe der... Men en skal ikke undervurdere leserne. Det er mange som vil ha andre ting enn hva en finner i en typisk rosablogg.

woho

10.feb.2011 kl.00:18

Hvorfor var ikke du der frøken rosablogger?

Qtie

10.feb.2011 kl.01:26

At Tommylife vant noe som helst er grusomt.

Han er en fake blogger som gjør det dumt for homofile ved at han spiller en dum skrulle og setter oss i et dårlig lys.

Han er ikke noe morsom!

Beate

10.feb.2011 kl.02:58

Det tror jeg vil være bra! Jeg ble så skuffet over disse nominasjonene. Heldigvis var Linnéa Myhre nominert, og vant.

Jeg personlig synes det er mer interessant å lese blogger som forteller noe. Fulgte en tid en som var innsatt i fengsel, også nå ei som er innlagt på lukket avdeling - psykiatri. Synes det er flott med personer som er villige til å dele sine tanker og opplevelser med oss.

Ellers leser jeg noen hverdagsblogger, bare fordi jeg synes det er koselig å se hva folk bedriver tiden med. Alt av sminketips og outfit hopper jeg som regel glatt over. Det er for mye av det. Alle velger den sjangeren.

Selv blogger jeg fordi jeg liker å skrive, og for å holde venner og familie oppdatert, ettersom jeg har flyttet hjemmefra fordi jeg studerer.

Anna Kathrine Eltvik

10.feb.2011 kl.08:42

@woho: Jeg er langt fra en typisk rosablogger, og dessuten er jeg for gammel.

@Qtie: Synes dette stuntet til Tommy i Korslaget var over the top. Har kikket på bloggen din. Den er mye bedre enn hans.

@Beate: Ja, heldigvid vant Linnéa. Kan godt forstå at bloggen til den personen som satt inne og etterpå ble psykiatrisk pasient var interessant. La oss håpe at prisutdelingen til høsten tar for seg slike type blogger også.

woho

11.feb.2011 kl.02:39

Du har en blogg med det harry navnet (sorry, men jeg er bare ærlig): "How to look hot". Uansett hva du skriver om her inne så er det en definisjon av bloggen din som rosablogger. At du har enkelte historier/artikler som ikke er helt i rosablogg verdenen får nå være. Alle rosabloggere skriver ikke 100% likt.

Linnéa er fantastisk. De andre bloggerne ler og syns det er søtt at hun er som hun er og sier det hun sier, som om det er skuespill. Men jeg er glad noe tør å si det rett ut. De får latterlig mye oppmerksomhet for så lite. Rachel Nordtømme årets kjendisblogger? Man kan si hva man vil men eneste grunnen til at hun er kjent er kjæresten Petter Northug.

Det er så utrolig mange andre som fortjener den oppmerksomheten de fleste (sier ikke alle) av disse jentene får for sin offentlige dagbok.

Anna Kathrine Eltvik

11.feb.2011 kl.08:09

@woho: Navnet skjemmer ingen. Samtidig vet jeg jo følgende:

a: Jeg er kvinne

b: Jeg blogger

c: Jeg bryr meg til tider om ting som hører hjemme i den feminine verden

Ergo: Det vil alltid være duster som har det travelt med å kategorisere meg fremfor å finne ut hvem jeg er opg hva jeg står for. Hadde¨jeg at utovertiss, så vedder jeg på at pipen hadde hatt en annen lyd.

Anna Kathrine Eltvik

11.feb.2011 kl.08:11

@woho: Navnet skjemmer ingen. Samtidig vet jeg jo følgende:

a: Jeg er kvinne

b: Jeg blogger

c: Jeg bryr meg til tider om ting som hører hjemme i den feminine verden

Ergo: Det vil alltid være duster som har det travelt med å kategorisere meg fremfor å finne ut hvem jeg er og hva jeg står for. Hadde jeg hatt utovertiss, så vedder jeg på at pipen hadde hatt en annen lyd.

woho

11.feb.2011 kl.16:08

Ikke egentlig. Hadde en gutt blogget som dette hadde en kanskje ikke kalt det rosablogg i og med at det har blitt et navn en kun bruker på jenters blogger, men menn ville nok tenkt sitt. Det kan jeg garantere deg.

1. Du er kvinne

2. Du er en kvinne som har valgt å kalle bloggen din "how to look hot", sorry men en mer "fjortiss" tittel skal du lete lenge etter. Eller er du uenig?

3. Du "innrømmer" jo her at du er en rosablogger, så det er bare ordet du ikke liker?

Husk å prøv hansketrikset. Beste triks som noengang er publisert her inne.

Reproduksjon av andres tips/oversettelse er ikke veldig nyskapende, det har db.no/side2og 3 gjort lenge før deg;)

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits