Norges beste frisør

Kenneth Solbakken fra Trondheim ble i helgen kåret til "Årets frisør".  Frisyrene han vant med ser du ovenfor. Prisen han fikk henger høyt, og er frisørenes svar på Amanda-utdelingen i Haugesund.

Juryen begrunnet sin avgjørelse med at vinneren presenterte et flott og smart konsept. Han fikk også ros for gjennomført og uttrykksfullt arbeid. Kenneth driver en egen salong som heter Blow. Han har fått på plass en stilig hjemmeside som du kan kikke på her.

Kåringen skjedde under Nordens største og eldste messe for profesjonelle utøvere innen hår- og skjønnhetsbransjen.  Arrangementet ble holdt i Oslo Spektrum fra fredag 5. februar til lørdag 6. februar.

Her får Kenneth Solbakken beviset på at han er kåret til «Årets frisør 2011». Sigrid Bonde Tusvik og Øyvind Loven (t.v.) venstre) var konferansierer, mens bransjeikonet Guy Kremer satt i juryen. Foto: ØYVIND MARKUSSEN

Billedtekst:  Her er Kenneth Solbakken avbildet når han får den gjeve prisen. Sigrid Bonde Tusvik og Øyvind Loven (t.v.) var konferansierer, mens bransjeikonet Guy Kremer satt i juryen.

Billedtekst: Frisøren som jeg pleier å gå til, gjorde det heller ikke verst. Harry René Jensen (t.h.) har trent frisøreleven Ann Kristin, og hun fikk 3. plass av totalt 72 lærlinger, kategori dameklipp med farge. Harry er selv en meget dyktig colorist.

Blogglisten

5 kommentarer

FruGjerdrum

09.feb.2011 kl.07:55

det er rart med hun bonde tusvik , som var på sjekkeren på luften , og dermed ble progamleder her og der...er hun flink ?

Anna Kathrine Eltvik

09.feb.2011 kl.08:17

@Fru Gjerdrum: Hun var reporter for Rikets Røst før hun sjekket på luften, men jeg ser jo jeg også at hun får stadig med mediaoppmerksomhet. Om hun er så flink, skal jeg ikke uttale meg om, jeg har ikke sett særlig mye på programmene hennes. Men jeg synes hun er morsom. Skulle egentlig bare mangle. Hun har jo drevet med stand-up i mange år...

Qtie

09.feb.2011 kl.22:18

Har ikke han vunnet fler år på rad?

Anna Kathrine Eltvik

09.feb.2011 kl.23:20

Tror ikke det. Men han har vært på pallen før har jeg lest.

-

02.apr.2011 kl.21:44

oppskrytt fyr

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits