Norsk, rå smykkedesign

Når en ser smykkene til Bjørg Nordli Mathisen, er det ikke vanskelig å la seg henrykke. Bjørg er blant annet inspirert av den ville naturen i Nord-Norge, hvor hun selv kommer fra. Hun bruker kun ekte materialer og edle stener, i tillegg til at hennes uttrykk er meget kunstnerisk.

Flere av smykkene hennes har tekst på. Selv likte jeg godt ringen du ser nederst i hovedbildet på høyre side som sier:

"I know with perfect clarity what you are a hell of a woman."

Smykker for individualister

Dette er smykker for deg som ikke er redd for å være annerledes. Hun har selv sagt i intervju at hun er inspirert av smykketradisjon helt tilbake til 1500-tallet, da smykkende gjerne hadde en vakker symbolverdi for bæreren. Bjørg har gjort stor lykke i utlandet, og selger mer i England, Tyskland og Sverige enn hun gjør i Norge. Også italienerne har trykket henne til sitt bryst. Hun selger smykkene sine i en rekke storbyer i Norge, men en kan også handle i nettbutikken hennes. Prisene er litt stive, men dette er rett og slett smykkekunst. Nedenfor ser du noen flere av hennes flotte kreasjoner.


Blogglisten

Én kommentar

Qtie

09.feb.2011 kl.22:19

Jeg ELSKER smykkene hennes, mange jeg vil ha. Så tøffe!

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits