Slutt på negler som knekker?
Jeg har gått med på å teste kosttilskuddet Marine Matrix for en venn av meg, på betingelse av at jeg skal prøve det i hele tre måneder. Produktet er tilsatt kollagen hydrolysat (fiskeprotein), og lover at en skal få bedre hud, skjelett og ledd. En skal til og med klare å prestere mer når man driver med fysiske aktiviteter.

Huden min er i grunnen ikke så verst, og legen har alltid sagt at jeg har en flott og kraftig benbygning. Ikke driver jeg med noe sport, men jeg har en border terrier som hadde blitt glad om han fikk en halv time ekstra i frisk luft hver dag. Kanskje pillene kan få skikkelig gang på turprestasjonene? Det gjenstår å se.

Billedtekst: Mikkel er bare et år gammel, og frisk og fin. Når han begynner å dra litt på årene, har også han godt av kosttilskudd. Marine Matrix fører kosttilskudd for både hund og hest.


Tørr hud og negler som knekker

Det jeg er mest spent på, er om kosttilskuddet vil gjøre noe med den tørre huden jeg har på hendene, og neglene som har litt lett for å knekke. Jeg har prøvd kremer fra Spenol til de dyreste merker man må kjøpe på parfymeri, men ingenting har virket spesielt godt. Jeg har også prøvd neglelakk som skal styrke neglene, men det har heller ikke fungert særlig bra. Kanskje det rett og slett er slik at det er hva man putter i munnen som gjør utslaget?

Jeg har ikke lyst til å lure dere lesere, så fra uke til uke skal jeg legge ut bilder av invalideneglen min. Om den vokser ut raskt og blir lengre og sterkere enn før, er enkelt å måle. Man kan ikke da snakke om placeboeffekt.


I tillegg vil jeg fortelle om huden min på hendene blir bedre. Likedeles vil jeg følge med på om rynkene i pannen blir mindre markerte, og om håret får bedre kvalitet. Marine Matrix lover nemlig å ha positiv effekt både på rynker, hud, hår og negler.

Kosttilskuddet kommer i pulverform, og en skal røre det ut i varm drikke som te eller kaffe. Selv valgte jeg å blande den ut i Twinings Cleanse Tea, og det smakte helt fortreffelig. Kosttilskuddet hverken smaker eller lukter noe selv om det er laget av fisk.

Produktet har fått flott presseomtale av seriøse tidsskrifter før. Jeg er til tross for dette skrudd sammen slik at jeg liker å prøve ut ting selv før jeg tror det. Følg derfor gjerne med i denne bloggen om du er nysgjerrig på hvordan det vil gå. Har du noen spørsmål, så er jeg helt ærlig ingen ekspert. Man kan eventuelt sende mail til Pål Hafsaas som vet en hel del og selger produktet:

paalhaf@online.no

Marine Matrix er et 100 % rent patentert hydrolisert fiske protein, og er helt uten tilsetningsstoffer. Det er gjær, laktose og gluten fritt.


10 kommentarer

Holmeslet.

05.feb.2011 kl.13:55

Oj, så spennende!

FruGjerdrum

05.feb.2011 kl.15:24

hmmm...nja...
Blir spennende å se om dette funker :-)

Renate

05.feb.2011 kl.16:34

Hei Anna

Håper det virker, for da skal jeg defintivt hive meg over dette produktet også... Er stille fortvilet over neglene mine for tiden...;-)

Anna Kathrine Eltvik

05.feb.2011 kl.17:29

@Stine Marie: Kult at du har en blogg om neglelakk. Ja, dette produktet er jeg spent på!

@Renate: Kjenner til det Renate. Det sies at jeg skal merke god forskjell etter bare fjorten dager, så vi får krysse fingrene begge to. Negler som knekker er kjedelig. : /

Elin

06.feb.2011 kl.01:59

Så spennende :) Jeg har begynt å spise kalsium tabletter og har aldri hatt så sterke negler noengang, Mine bare flisa seg og var veldig myke,men er mye bedre nå:)

Interessant og flott blogg du har,du skriver veldig godt :)

FabNails (Fabulous Nails)

06.feb.2011 kl.02:12

Drikke vann sies å hjelpe på neglene, men olje er jo veldig viktig for både neglbånd/negplaten, så en god håndkrem :). Jeg har så myke negler at du kan bare se på de så knekker de, hehe..Så jeg har alltid på meg støpte negler, men smører alltid med olje til neglbånd for at de ikke skal bli tørre og håndkrem da når jeg huske det :)

Anna Kathrine Eltvik

06.feb.2011 kl.14:28

@Elin: Takk for positiv tilbakemelding. : ) Jeg hare også prøvd kalsiumtilskudd. Det hjalp ikke på meg, men flott at det gjorde det for deg. Det er nok individuelt også hva som virker.

@FabNails: Vann hjelper for mye rett og slett. Jeg skjønner at du har god peiling på tema, og må kikke på bloggen din.

woho

06.feb.2011 kl.20:01

Her skal jeg komme med et suverent tips til tross for at jeg er motstander av slike rosabloggere:

Kjøpe et par hvite bomullshansker, tynne. Ta masse, altså Masse, fuktighetskrem på hendene. Og ta på deg hanskene. Dette gjør du når du legger deg.

Når du våkner kommer dine hender til å være mykere enn noensinne. Samme kan gjøres med føtter.

Anna Kathrine Eltvik

06.feb.2011 kl.21:20

@woho: Takk for tips! Skal prøves en gang. : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits