Kjærligheten vant over kreften

At kjærligheten er størst av alt, er Hege og Jørn levende bevis på. Kjærligheten som vokste frem blant dem, gjorde henne så sterk, at kreften slapp taket.

Da de traff hverandre, veide hun knappe 40 kilo og var preget av kreftbehandlingen hun fikk. Det forhindret ham ikke fra å falle nesegrus. Først ble hun overlykkelig, men så ble hun trist. Trist fordi hun visste hun skulle dø snart. Derfor gjorde hun det slutt med ham.

Dypt ulykkelig

Dypt ulykkelig, søkte hun trøst hos en venninne. Hun arresterte seg selv i dagesvis for at hun hadde avvist den skjønneste mannen hun noensinne hadde truffet, og tok til slutt til fornuft. Da hun åpnet opp hjertedøren for ham igjen, ventet han ikke lenge med å fri. De reiste utenlands på ferie, for å få mest mulig ut av tiden hun hadde igjen. Da de kom hjem igjen, lå han hver eneste natt og holdt varsomt på magen hennes med hånden sin. Det var i magen kreften satt. Om det var hånden til Jørn, en åndelig kraft eller simpelthen den rene kjærligheten mellom dem som begynte å virke, skal være usagt, men ting begynte å skje. Hege følte seg friskere og friskere, og etter bare noen måneder, ble hun mirakuløst friskmeldt. Da visste hun at hun hadde funnet sin sjelevenn.

Billedtekst: På Hege sin arm ser vi Patrick, alias "Lille Oj". Til venstre for henne, står sønnen Sturle, mens datteren Siren, står til høyre. Jørn er som vi ser stolt av sin bakgrunn i buekorps.

Lille Oj
Hun liker ikke å gå i detaljer, men forteller at kirurger hadde operert bort store deler av livmoren. De var helt innforstått med at hun aldri kunne bli gravid. Nok en gang rakte skjebnen tunge til alle, og overraskelsen var stor da de kunne konstatere at de ventet barn. De døpte gutten for Patrick, men kaller ham på grunn av omstendighetene for "Lille Oj". Ingen av dem er det minste i tvil om at alt var meningen, og i dag vet de å verdsette dette faktum til fulle.

- Jeg vil alltid elske Jørn for at han tok slik vare på meg som han gjorde. Kan du fatte at jeg har vært så heldig at jeg traff den mannen, spør Hege med tårer i øynene.

I slike stunder er det lov til å gråte, for det gjør så inderlig godt å konstatere at kjærligheten fremdeles er størst av alt.

Billedtekst: Dørene går opp, og datteren Siren bærer sin lillebror Patrick inn i kirken akkompagnert av virkelig flott sekkepipemusikk.

Billedtekst: Sturle følger sin vakre mor til alters.

Billedtekst: Thor Brekkeflat viet paret i Sandviken kirke, og etterpå sørget blant andre Kim Fairchild for nydelig musikk.

Billedtekst: Slik ser et lykkelig ektepar ut.

Billedtekst: Buekorpset fra Sandviken rammet begivenheten inn på en minneverdig måte.

Billedtekst: Etterpå var det fest, og alle måtte le da denne karen fra "Bryggesjauerne fra Dokkeskjærskaien" dukket opp.

Billedtekst: Bryggesjauerne satt et munternt punktum på en historie som endte overmåte godt.

9 kommentarer

synsvinkler

05.feb.2011 kl.09:58

For en flott historie.
Fint å våkne opp til en slik solskinnshistorie på lørdagsmorgen.
Veldig bra at også slike historier kommer frem i lyset, ikke bare de
historiene der ting går den gale veien.
Må nok innrømme at jeg sitter her med en tåre i øyekroken, men
gleden er likevel så absolutt til stede.
Fint at du deler slike historier med oss :)

sisselfish

05.feb.2011 kl.10:15

Herlig historie :) Har ikke ord.Sitter her å koser meg med historien og kaffen. Ha en fin dag videre :)

Anna Kathrine Eltvik

05.feb.2011 kl.10:25

@Synsvinkler: Jeg gråt da jeg var i bryllpuet, jeg gråt da jeg skrev historien, og jeg kan finne på å gråte når jeg leser gjennom den selv. Det gjør virkelig inderlig godt å vite at kjærligheten er størst av alt. Tenker ofte på hvor bra dette er for ikke bare henne, Jørn og Patrick, men også for hennes eldre barn. De var livreddee for å miste sin mor en god stund, og fikk ikke bare beholde henne. De fikk en super far på kjøpet.

@sisselfish: Man blir lett litt målløs når man hører slikt. Jeg ble det selv da jeg fikk historien fortalt. Heldigvis sluttet den bra. Ha en flott dag videre du også. : )

Hege

05.feb.2011 kl.11:14

En riktig rørende solskinnshistorie. Rett og slett vakkert.

silje predosin

05.feb.2011 kl.12:22

åh, jeg får helt tårer i øynene her. Dette var en helt fantastisk vakker hitstorie! Har ikke ord, rett og slett

Anna Kathrine Eltvik

05.feb.2011 kl.13:02

<3

Tina

05.feb.2011 kl.13:40

åååå, for en fantastisk rørende historie! Den gjorde dagen min!

FruGjerdrum

05.feb.2011 kl.15:43

fantastisk !!!!!!

Anna Kathrine Eltvik

05.feb.2011 kl.17:31

@Tina: Det skal jeg fortelle til Hege og Jørn. : )

@FruGjerrdrum: Rett og slett! : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits