Godt kinesisk nyttår

I dag går man inn i kaninens år i Kina. Da er vi ferdig med tigerens år, og mange kinesere trekker et lettelsens sukk nettopp derfor. I følge kinesisk astrologi står nemlig tigeren for dramatikk. Kaninen bærer bud om roligere tider, og det vil gi seg utslag i en verdensøkonomi som sakte men sikkert kommer seg på fote igjen. Vi vil heller ikke oppleve så store værskiftninger.

I kinesisk astrologi opererer man med fem elementer; metall, tre, vann, ild og jord. 2011 står i metallets tegn, og det betyr at den ellers så føyelige kaninen maner til kjappe og resolutte avgjørelser.

Tips for 2011

Den kinesiske astrologen Ting-Foon Chick kommer med en rekke tips i forhold til året som kommer.

  • Kaninens verdenshjørne er øst, derfor der det viktig å ikke forstyrre energiene i hjemmets østlige retning. Vær forsiktig med byggevirksomhet og renovering på østsiden av ditt hjem, både innendørs og utendørs.
  • Pynte med runde, metallgjenstander rundt omkring i huset ditt.
  • Spill pianomusikk, det vil rense ditt hjem for dårlige vibrasjoner.
  • For å fremme egen helse, kan du plassere en kalabas i syd, en vase laget av frukten fra kalabasplanten.
  • Vil du avverge innbrudd, anbefales det å plassere noe som er rødt i den nordlige delen av ditt hjem.
  • Ønser du å finne deg en kjæreste dette året, er det lurt å sette en vase med friske blomster i sydvest.

Billedtekst: Vase laget av kalabas.

Det siste skal man ikke kimse av, for i følge kinesisk astrologi, representerer kaninen både romantikk og sex. Især tigre, hester og hunder har glade dager i vente. Det eneste dyretegnet som må passe seg, er hanen. Faktisk rådes haner til å trå svært forsiktig, da de ellers lett kan bli innblandet i diverse skandaler.

Griser, geiter og folk som selv er født i kaninår, vil oppleve store fremskritt i karrieren. Lurer du på hvilket tegn du er født i, kan du finne det ut i en tabell her på NRK sine nettsider.

 

2 kommentarer

woho

03.feb.2011 kl.21:32

Dette skal en ikke kimse av....

Nei for lettere måte å hjernevaske mindre intelligente finnes ikke!

Anna Kathrine Eltvik

03.feb.2011 kl.22:34

Hehehe...chill out. Folk er fri til å tro på astrologi eller ikke. Det er helt ok for meg. ; )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits