Hvilket tre datt du ned fra?

Har du bursdag i dag? Da er du sterk, muskuløs, optimistisk og tilpasningsdyktig. Det sier ihvertfall det artige og interessante trehoroskopet. Alle kan finne ut hvilket tre de datt ned fra ved å kikke på tabellene nedenfor.

Selv datt jeg ned fra epletreet, og synes det meste som står om epletre passer. Når du har funnet ut hvilket tre du tilhører, kan du nemlig lese nederst hva det betyr og hvilke egenskaper du besitter.
EPLETRE (KJÆRLIGHET):

Du kan gjerne være litt liten av vekst, har masse av sjarm og appellerer til folk. Din aura er behagelig, du liker å flørte og er født med stor eventyrlyst. Du er svært følsom, har lett for å forelske deg, og ønsker å elske og bli elsket. Som partner er du trofast, øm og generøs. Ofte er du født med vitenskapelige talenter, men er samtidig en bekymringsløs filosof med en god porsjon fantasi. Du lever i nuet.

ASK (AMBISJON):

Dette er ofte uvanlig attraktive mennesker. I tillegg er du gjerne kvikk. impulsiv, kravstor, ambisiøs, intelligent, talentfull, noe egoistisk. men samtidig veldig til å stole på. Du er ikke så glad i kritikk, og kan noen ganger finne på å leke med skjebnen. Som partner er du trofast og forsiktig. Noen ganger lar du hjernen komme foran hjertet, men du tar partnerskapet ditt svært seriøst.

BØK (KREATIVITET):

Personer med god smak, opptatt av sitt utseende, materialistisk, økonomisk og fornuftig. Er flinke til å organisere karriere og privatliv, tar ikke unødvendige risikoer og er ofte gode ledere. Super som livsledsager, og er opptatt av å holde seg i form med fysiske aktiviteter.

BJØRK (INSPIRASJON):

Du er kvikk, tiltrekkende, elegant, vennlig, beskjeden og upretensiøs. Du liker ikke overdrivelser eller vulgariteter. Natur og fredelige omgivelser er viktig for deg, og du er samtidig flink til å skape fornøyelse og fred rundt deg. Som partner er du ikke så lidenskapelig,. men det du mangler der, tar du igjen på fantasi.

SEDERTRE (TILLIT):

Noen mennesker er født sjeldent vakre, du er en av dem. Du er flink å tilpasse deg, liker luksus, og kan ha en tendens til å se ned på andre. Du finnes ikke sjenert, har god helse og liker å imponere andre. Andre egenskaper er bestemt, selvbevisst, arbeidsom, talentfull, optimistisk og utålmodig. Du er god til å ta raske avgjørelser. I kjærligheten er du ikke alltid så heldig, og du venter gjerne på den rette.

KASTANJETRE (ÆRLIGHET):

Vakre mennesker, men ikke opptatt av å imponere. Velutviklet rettferdighetssans, kjapp, diplomatisk, men kan lett bli irritert og er følsom av natur. Kan opptre på en overlegen måte, men mangler faktisk litt selvtillit. Er interessert i mennesker rundt seg, men har vanskelig for å finne seg en livspartner. Disse personene elsker bare en gang i sitt liv.

SYPRESS (TROFASTHET):

Sterk, muskuløs, optimistisk og tilpasningsdyktig? Da hører du hjemme i denne gruppen. Du er flink til å takle det livet måtte bringe, og higer etter penger og kunnskap. Du er lett å fornøye, og du hater å være alene. Som partner er du litt vanskelig å tilfredstille til tider, men så er du også en lidenskapelig og uregjerlig sjel. Trofasthet er viktig for deg, men pass deg for å ikke værer for pedantisk og irritabel. Dette kan du flink klare, ettersom du av natur best liker å være bekymringsløs og fri.

ALM (NOBELHET):

Andre opplever deg som behagelig og du er flink til å kle deg. Du er moderat, flink til å oppmuntre andre, men har ikke lett for å tilgi når folk svikter deg. Du har en nobel natur selv, og blir skuffet når du oppdager at andre mennesker ikke er som deg. Du liker å lede andre, men ikke å adlyde selv. Du er også generøs, praktisk og har en god sans for humor. Ærlig og trofast partner.

FIKENTRE (SENSIBILITET):

Kjennetegnes av egenskaper som sterk både i vilje og fysikk. Du er svært uavhengig, og liker ikke så godt å bli motsagt. Elsker livet, familien, barn og dyr. Du er en sosial sommerfugl som flyr hit og dit. Du er velsignet med en del intelligens, praktisk sans og humor, men har en tendens til å henfalle til dovenskap.

FURU (MYSTIKK):

Du har en original smak, er stolt og sofistikert. Elsker alt som er vakkert, men kan være litt humørsyk og sta. Egoistiske tendenser, men du bryr deg veldig om dine nærmeste. Ganske beskjeden, men samtidig ambisiøs. Du er arbeidsom og talentfull, og har mange venner. Som partner er du til tider misfornøyd med elskoven, men fullstendig pålitelig.

HASSELNØTT TRE (UALMINNELIG):

Du er sjarmerende, veldig forståelsesfull, og vet hvordan man gjør et godt inntrykk på folk. Kjemper gjerne aktivt for forskjellige samfunnssaker, og det er paret med en god rettferdighetssans. Kan være litt humørsyk. Som partner er du lunefull, men også ærlig og tolerant.

AMERIKANSK AGNBØK (DEN GODE SMAK):

Dette er personer som er tiltrekkende på en kul måte. De er opptatt av sitt utseende, og har god smak. De finnes ikke egoistiske, og er ute etter et mest mulig behagelig liv. Denne gruppen har et fornuftig og disiplinert levesett, og de ser etter en partner som er snill, kunnskapsrik, følsom og kreativ. Har lett for å drømme om uvanlige ting når de er forelsket. Kan ha en tendens til å mistro andre mennesker, og tviler noen ganger på sine avgjørelser.  De er svært samvittighetsfulle.

LIMETRE (TVILEREN):

Er flinke til å takle det livet måtte diske opp. Hater krangling, stress og hardt arbeid - samtidig som de ikke liker dovenskap. Myk og ettergivende ovenfor venner, og har lett for å ofre seg. Du er født med mange talenter, men er ikke alltid seig nok til at de får komme ut og blomstre. Som partner kan du godt lære deg å syte litt mindre, men du skal ha ros for å være svært lojal.

LØNN (UAVHENGIGHET):

Det kommer ikke tretten på dusinet av deg. Du har massevis av fantasi og originalitet, ambisiøs, stolt og selvbevisst. Men du er også sjenert, resevert, smånervøs og til tider full av komplekser. Du har en svært god hukommelse, og lærer ting lett. Noe komplisert kjærlighetsliv ettersom du ofte fokuserer på at du vil imponere.

EIK (DEN MODIGE):

Du er modig, robust, heftig, sterk, uavhengig og jordnær. Du liker ikke så godt forandringer, har beina godt plantet på bakken og har lett for å handle. Du ser etter en sterk partner.

OLIVENTRE (VISDOM):

Elsker sol og varme. Foretrekker snille, balanserte og fornuftige mennesker, og unngår aggresjon og vold. Du er tolerant, oppmuntrende, rolig, empatisk og følsom. Du har en velutviklet rettferdighetssans, finnes ikke sjalu. og liker best å omgås mennesker som er sofistikerte og beleste.

GRAN (DEN KRESNE):

Foretrekker hyggelig selskap, og vet hvordan man skal gjøre livet behagelig. Du er robust, aktiv, naturlig, pålitelig og praktisk. Du kan noen ganger være litt brysk mot andre mennesker, og har lett for å gi opp. Du slår deg ikke til ro før du har funnet en partner som samsvarer fullstendig med ditt ideal, så du har lett både for å forelske deg og gå videre til den neste.

POPPELTRE (USIKKERHET):

Du ser ofte fin ut, men har ikke alltid så høy selvbevissthet. Bare modig når det er strengt nødvendig. Du trenger godvilje og behagelige omgivelser for å trives. Du er kresen, ofte ensom og til tider svært bitter. Du er også svært kunsterisk anlagt, flink til å organisere og liker å filosofere over ting. Du er til å stole på i enhver situasjon, og tar kjærlighetsforhold svært alvorlig.

EDELGRAN (SENSITIVITET):

Full av sjarm og flink til å oppmuntre dine omgivelser, det skulle vært flere som deg i verden. Du er blottet for egoisme, og elsker livet, at ting skjer, og til og med komplikasjoner. Du elsker oppmerksomhet. er både avhengig og uavhengig av natur og har god smak. Du er kunstnerisk, emosjonell, og oppfattes av andre som godt selskap. Du tilgir aldri noen som har gått altfor langt.

VALNØTT TRE (LIDENSKAP):

Du er ustoppelig, original og full av kontraster. Du kan ofte være egoistisk og aggressiv, men har også en nobel natur. Du er spontan, har grenseløse ambisjoner, og er ikke så fleksibel av natur. Du er ikke alltid godt likt, men du blir ofte beundret. Du besitter genialitet og kommer til tider med totalt uventede reaksjoner. Som partner er du svært lidenskapelig, men du er også meget sjalu. Du inngår ikke kompromiss i kjærlighetsforhold.

PILETRE (MELANKOLI):

Du er vakker, men også svært melankolsk. Attraktiv, empatisk, lunefull, ærlig og drømmende. Du elsker alt som er vakkert og smakfullt. Litt hvileløs, så du liker svært godt å reise. Du lar deg påvirke, men er ikke alltid enkel å leve med. Du er kravstor og har god intuisjon. Du er ikke den som finner deg en livsledsager først, men når du gjør det, så er det en klippe.

 


 

  

 

 

7 kommentarer

synnøve

04.feb.2011 kl.10:54

Har ikke sett denne før. Morsom :-)

Anna Kathrine Eltvik

04.feb.2011 kl.11:31

@Synnøve: Det synes jeg også. Artig å sammenligne med folk jeg kjenner og om det stemmer. Det gjorde det sånn noenlunde. : )

hedda

05.feb.2011 kl.17:22

wow, passa perfekt!

Anna Kathrine Eltvik

05.feb.2011 kl.17:26

@hedda: Jeg blir nysgjerrig jeg, hvilket tre datt du ned fra?

hedda

05.feb.2011 kl.20:54

GRAN (DEN KRESNE):

Foretrekker hyggelig selskap, og vet hvordan man skal gjøre livet behagelig. Du er robust, aktiv, naturlig, pålitelig og praktisk. Du kan noen ganger være litt brysk mot andre mennesker, og har lett for å gi opp. Du slår deg ikke til ro før du har funnet en partner som samsvarer fullstendig med ditt ideal, så du har lett både for å forelske deg og gå videre til den neste.

utrolig at dette er mulig!

kjersti

05.feb.2011 kl.23:16

wow, jeg hadde faktisk bursdag på onsdag, den 2. februar da du skrev dette innlegget! Og beskrivelsen passet ganske godt også. Så morsomt :D

Silje

06.feb.2011 kl.01:49

Passet faktisk veldig bra på meg, nesten litt skremmende bra.. Testet den også ut på flere jeg kjenner, traff veldig bra, hmmm

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits