4 gode blogger


De siste årene har blogging eksplodert som fenomen. Det er ikke rart. Uten å måtte forholde seg til redaktører som setter premisser, kan man på et øyeblikk publisere det man måtte ha på hjertet. Det er en skog av blogger der ute, og lett  å gå seg vill. Her er et knippe av blogger som jeg synes er verd å følge med på.

Salongen er en blogg som blir skrevet av frisørlæreren Sølvi. Hun legger vekt på presentasjon, og legger alltid ut gode bilder. Her får man tips om det siste innenfor hår og makeup.

Smilemin er for dem som ønsker seg en god latter. Denne bloggeren presenterer seg selv som et digitalt vitamin, og det er ingen overdrivelse.

Elisabeth sin blogg om hus og hage er ganske ny, men den er veldig spennende å følge med på. Elisabeth ser nemlig ut til å lære svært fort, og hun legger til stadighet ut inspirerende bilder og tekster om interiør og hagestell. Hun lover også å komme med stoff om den fantastiske hytten hun og mannen har. Den ligger idyllisk til like utenfor Bergen.

Sist men ikke minst, er jeg mektig imponert over Hannebloggen. Det er en ung, talentfull jente på 21 år som står bak den, og hun oppdaterer bloggen sin jevnlig med morsomme striper hun selv har tegnet.

Nevner på tampen bloggen til min venn Hebbe. Den heter "Outside the asylum".

Jeg vet om flere andre gode bloggere, og flere av dem er på vennelisten min. Det er ikke meningen å overse noen, men dette var de fire-fem jeg rakk over denne gangen. Hvis du mener du har en interessant blogg selv, må du gjerne fortelle om den i kommentarfeltet.

7 kommentarer

synsvinkler

01.feb.2011 kl.22:24

God anbefaling du kommer med her. :)

Anna Kathrine Eltvik

01.feb.2011 kl.22:31

Jepp! Jeg hadde veldig lyst å nevne deg også, men tenkte at jeg kan gjøre dette en annen gang også. Da er du ikke trygg. ; ) Jeg liker dine blogginnlegg veldig godt synsvinkler.

synsvinkler

01.feb.2011 kl.22:41

Mange takk for det :)
Jeg følger med på din også hver dag.
Noe stoff passer til meg, og noe passer bare til damer.
Men det er interessant "lell"

topp2fitness

01.feb.2011 kl.22:54

Enig, gode blogger alle 4!!:)

Anna Kathrine Eltvik

01.feb.2011 kl.23:13

Du har også en god blogg Gry! : ) Inspirerende.

FruGjerdrum

02.feb.2011 kl.12:31

Takk for nye tips..

Anna Kathrine Eltvik

02.feb.2011 kl.15:24

Velbekommen! Men du har også en god blogg FruGjerdrum. Jeg ser at jeg snart må gå i gang med å lage en ny blogganbefaling. Fikk altfor få med denne gangen. : )

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits