Vårfrisyren klar

De fleste lengter etter våren nå, og jeg er intet unntak. I går gikk min dyktige frisør Harry (Raah Frisør i Bergen) i gang med vårklippen, og resultatet ble både kortere frisyre og mørkere farge (t.v.). Jeg bruker både føner og rettetang, og er helt avhengig av å bruke gode hårpleieprodukter. Hvis ikke mister håret fort både glans og fylde.

Det finnes en rekke produkter på markedet som kan anbefales på det varmeste, men personlig går jeg for Trevor Sorbie. Det er fordi prisene på hans produkter er akseptable ( i underkant av 200 kroner), og samtidig er de av høy kvalitet og enkel å bruke.

Jeg bruker Colour Saver shampoo og balsam ettersom jeg har farget håret. Fargen blir da sittende lenger enn den ellers ville gjort. For å gi håret ekstra pleie, kurer jeg det en gang i uken med Therapy Intensive Treatment hårkur.

Mens håret enda er vått etter vask, bruker jeg Extreme Gloss glansespray. Den gir skinnende hår, er fargebevarende og beskytter i tillegg håret mot den påkjenningen det faktisk er å føne og glatte det ut.

Hekleluen og hekletoppen er helt riktig i forhold til motebildet. Motehusene Christian Dior, Vena Cava, Yigal Azrouël og DVF har alle heklekreasjoner med i sine kolleksjoner dette året. Man kan finne mange lekre gratisoppskrifter hos Drops Design, det er slettens ikke nødvendig å kjøpe klær for tusenvis av kroner hvis man har en heklenål selv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits