Siste sjanse for Gatas Parlament!

Lørdag er det klart for den såkalte "Sistesjansen" i Melodi Grand Prix, og Gatas Parlament skal nok en gang få prøve seg. Det er bare å håpe at flere får ørene opp for hvilken fengende gladlåt dette er, og stemmer dem videre til finalen.

Gutta har massevis av humor, det hører man om man lytter på teksten i "Jobbe litt mindre og tjene litt mer":

Jeg vil jobbe litt mindre og tjene litt mer, så livet blir ålreit
Jobbe litt mindre og tjene litt mer, håper det er streit
Jeg vil jobbe litt mindre og tjene litt mer
Danse litt finere, senere, mer
Pule litt oftere, se hva som skjer
Håper det er greit

Gatas Parlament står ikke står for et forbrukerstyrt samfunn hvor rike mennesker mesker seg på bekostning av de fattigste. Nettopp derfor synger de også om at de krever mer av dagen enn de har:

Vi krever mer av vår egen dag enn vi har
[...]...tenk hvor mye mer sex vi kan ha, om dette landet får sekstimers dag

Sånn sett er ikke dette en sang for de som drømmer om en villa på Frogner eller på solsiden i Bergen, men om vanlige folk som ønsker et lykkeligere liv med mer tid til ting som betyr noe. Og la oss være ærlige - hadde flere mennesker brukt mer tid på å danse, pule og røyke en god sigar i ny og ned - da hadde kloden vært en bedre plass å være på. Enig? :-)

Billedtekst: Min venninne Elisabeth og jeg, heiet på Gatas Parlament da de var med i delfinalen også. Vi synes det var rart at gruppen ikke gikk videre med en gang. Du kan høre sangen om du trykker her.

Oppfordringen er klar: STEM PÅ GATAS PARLAMENT PÅ LØRDAG!

 

Én kommentar

Don Martin

15.mar.2011 kl.00:27

Yo

Vi har sluppet en ny plate gratis på www.gatasp.no

Sjekk den ut!

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits