Minifestival du bør få med deg

Onsdag 9. februar drønner det løs med dronemusikk i Nøsteboden (Bergen). Hans Petter Gundersen inviterer til The Last Hurrah minifestival, og lokker med blant andre den dyktige vokalisten Tomine Mikkeline Eide. Han har også med seg Heidi Goodbye, Sonja Otto, Alex Grieg og Nils Are Drønen.

Bandet kommer ut med ny plate 14. mars, og for de som vil ha en forsmak på albumet, er det bare å stikke innom. Gundersen (HP) er på ingen måte en nykommer, han kan uten omsvøp kalles en ringrev innenfor norsk rock, og har spilt sammen med det som er av nasjonale storheter.

Har du lyst til å høre noe av det som HP ellers har laget, kan du trykke her (Myspace).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits