En hyllest til Jokke & Valentinerne

Jokke & Valentinerne ga etter min mening ut noen av de beste låtene i norsk rockehistorie. I 2011 er det 11 år siden Jokke døde, og da er det helt på sin plass med en mimretur. Mimretur var det også noen norske band som tok i 2005. Da kom hyllestalbumet "En hyllest til Joachim Nielsen". VG trillet terningkast 5, og skrev at dette muligens var det beste hyllestalbumet laget noensinne.

Med sine 50 artiser og femti artister, fikk man ihvertfall valuta for pengene sine. Et av bandene som bidro på platen, het "The Fat Ladies" fra det blide sørland. De fremførte låten "Telefonen ringer", men hadde egentlig lyst til å ha med "Bestevenner". Den ble forkastet av plateprodusentene. Spørsmålet blir da; hvilken låt synes du er best? Kom gjerne med en begrunnelse i kommentarfeltet.

Telefonen ringer:

 

Bestevenner:

 

 

Noen av mine egne favorittlåter må selvsagt med:

 

Og sist men ikke minst, "Her kommer vinter'n":

4 kommentarer

Knut-Arne Jenssen

31.jan.2011 kl.12:22

Tre fulle menn!

Joda, det var bare én av mange fine låter denne fyren skrev. Jeg kunne ha nevnt mange andre, men den står seg godt, synes jeg!

Knut-.Arne

Anna Kathrine Eltvik

31.jan.2011 kl.17:27

Godt valg Knut Arne! : )

Dae

31.jan.2011 kl.18:21

Må si jeg liker Bestevenna bedre enn den telefonen ringer..

men den aller beste sangen er Her kommer vinteren!

http://www.youtube.com/watch?v=-wha7kcjlN4

Anna Kathrine Eltvik

31.jan.2011 kl.18:45

Enig i at den er kanon Dae! Må legge den ut i hovedinnlegget nuh!

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits