Kongelige kondomer

Prins William og Kate Middleton skal gifte seg om bare noen måneder, og den engelske forretningsstanden går uventede veier for å tjene penger. Det siste på markedet er kongelige kondomer med det morsomme navnet "Crown Jewels".

Kondomprodusentene sier i sin hysterisk morsomme reklame at de har laget gummi som er egnet for en konge. Videre sier annonseteksten:

"Combining the strength of a Prince with the yielding sensitivity of a Princess-to-be, Crown Jewels condoms promise a royal union of pleasure."


Billedtekst: En får håpe at legen ikke sier dette når prinsen er til sjekk.

7 kommentarer

Elisabeth urø

30.jan.2011 kl.15:22

Noe spesielt med kongelige kondomer. Likevel vil jeg oppfordre alle andre kongelige til å begynne å benytte seg av mer av kondomer,uansett merke.

Anna Kathrine Eltvik

30.jan.2011 kl.15:24

Hahaha! Med tanke på all innavlen som har vært, så er det kanskje en ide. ; )

FruGjerdrum

30.jan.2011 kl.18:21

kongelige trenger det........hehehehe

Anna Kathrine Eltvik

30.jan.2011 kl.21:10

Det ligger vel egentlig i navnet...du-rex... ; )))

John

02.feb.2011 kl.21:11

Haha for et bilde!!!

Anna Kathrine Eltvik

02.feb.2011 kl.21:18

Hehehe...

skjerp deg rød

03.feb.2011 kl.21:11

Forheliger ikke du sex nå? Barn som leser bloggen din og "også vil bli hott, det er jo det bloggen heter jo" kan tro at sex er ok fra tidlig alder i og med at du skriver om det her på denne rosabloggen som jo har en fanskare for det meste under 15.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits