Keanu Reeves udødelig?

 

Man kan begynne å lure. For det første så eldes han ikke.  Tar vi denne useriøse konspirasjonsteorien litt videre, så er det flere kjente, historiske personer som ser ut akkurat som ham. Se bare selv.

Hosted by imgur.com

Charlemagne (748-814): Konge over Frankrike og romersk keiser.

Hosted by imgur.com

Paul Mounet (1847-1922): Fransk skuespiller.

 

Sist men ikke minst så sies det jo at de som lever etter riktige prinsipper, vil ende opp med å ha et godt og rikt liv.  Keanu er den første skuespiller som virkelig har forstått at det ikke bare er hans egen ære at han lykkes. Av de 700 000 000 kronene han tjente  på Matrix-filmene sine, ga han vekk hele 500 000 000 kroner til filmmannskap og gode formål.

Da han fikk spørsmål om sin generøsitet, sa han:

"Penger er det siste jeg tenker på. Jeg har allerede tjent så mye at jeg har nok for de fem neste århundrer."

Det skulle vært flere rikinger som Keanu Reeves. Visste du forresten at han ble født i Beirut i Libanon i 1964?

 

15 kommentarer

Tuva

30.jan.2011 kl.11:51

Så snill han er. Mener angelina jolie gir vekk en tredjedel av det hun tjener.

Så ut som om haka til keanu har blitt rundere med åra. Snodig!

john

30.jan.2011 kl.11:55

Ang db-kommentar. Mennesker vil alltid være sexobjekter, det er naturen. Bedre å anerkjenne naturen enn å fornekte den.

Anna Kathrine Eltvik

30.jan.2011 kl.12:30

@Tuva: Du har rett. Haken ser rundere ut. Kanskje kameravinkling etc, la oss håpe han ikke har operert. Utover det, er han rimelig snill ja. Angelina og Brad - jeg vet ikke helt jeg. Det er noe med den damen jeg ikke liker. Vet de farter verden rundt og deltar på fredskonferanser, men jeg har en uggen følelse likevel. Litt vel mye glam i livet deres ellers.

@John: Bra du kommenterte her, jeg får ikke logget meg inn på DB igjen. Jeg er ikke enig med deg gitt. Jeg tror det ligger i menneskets natur å kommunisere toveis, Når man blir et sexobjekt, så er det bare enveiskommunikasjon. Hvor sunt er det da?

john

30.jan.2011 kl.12:56

Seksualiteten er innebygget i oss. Det betyr at vi tenner på folk i hytt og pine. Uansett hvor mye klær folk har på seg er de seksuelle objekter for andre. I direkte relasjoner kommuniserer vi toveis, ja, men ikke med bilder. Vi kan respektere mennesket selv om de opptrer i media i kraft av sin seksualitet.

Anna Kathrine Eltvik

30.jan.2011 kl.13:00

@John: Godt poeng. Jeg har respekt for alle mennesker, uansett hva de driver med. Jeg er likevel mest opptatt av hvilke soignaler de sender ut, og hva det gjør med folk som ikke har så godt selvbilde. Rett skal være rett - det er stort sexfokus på menn også nå. Jeg liker ikke at samfunnet blir seksualisert på denne måten. Den er ikke sunn. Det er dermed ikke sagt at jeg er prippen av natur. Sex er flott, nakenhet også. En bør bare tenke seg om i forhold til media og hvordan en skaper urealistiske forbilder.

jeanette og Alexander!

30.jan.2011 kl.13:05

Wow! Må være snilleste fyren i Hollywood jo. Det er så mange som ikke liker han som skuespiller, men jeg har sansen for han. Han har jo så mange forskjellige gener i seg rundt ifra verden så er ikke rart at han eldes sakte. Men heldig er han :)

john

30.jan.2011 kl.13:09

Det er ikke noe unaturlig at mennesker som er komfortable i sin seksualitet brukes i slike sammenhenger. Positive forbilder vil jeg si. Bør man være forsiktig med hvor god musikk man slipper til i mediene, slik at ikke vordende musikere får urealistiske forbilder? Et forbilde er nettopp en som er vellykket på det området det er snakk om.

Anna Kathrine Eltvik

30.jan.2011 kl.13:45

@jeanette og Aleksander: Vil heller ha ham til Norge enn en av våre egne sure milliardærer. ; ) Har sansen for ham som skuespiller jeg også, og digger spesielt Matrix-filmene. : )

@john: Så hva skal man tenke om seg selv om man ikke er født med en "vellykket" kropp? Jeg selv er voksen og trygg på min egen identitet, men hva med dem som ikke er det?

john

30.jan.2011 kl.14:01

Man får tenke det man vil tenke. Livet er slik at ikke alle er like pene. Skal vi skjerme folk fra de pene menneskene så de får det bedre med seg selv? Vi har evnen til å tenke, vi er ikke bare passive mottagere av selvbildet fra media. Hver enkelt kan avgjøre hvor stor vekt han vil legge på utseendet sitt.

Kristina

30.jan.2011 kl.14:42

Tjente han virkelig 700 000 000 kroner på matrix-filmene? 700 millioner, og mannen har ikke et fnugg av talent....Drøyt.

Anna Kathrine Eltvik

30.jan.2011 kl.15:10

@John: Er man ikke like vakker selv om man har på seg noen plagg? Jeg synes moteindustrien på mange måter stinker, sånn er det bare.

@Kristina: Synes Matrix-filmene er gode jeg, og Keanu gjør en hederlig innsats. Men det er lov å være uenig.

john

30.jan.2011 kl.15:55

Det er anledninger hvor man har på seg klær, og anledninger hvor man ikke har det. Man er like vakker, men det er forskjellige situasjoner som er like legitime. Syns disse ropene om seksualisering virker prepubertale. Seksualiteten er en sterk kraft i mennesket, og det gjenspeiles i samfunnet.

Anna Kathrine Eltvik

30.jan.2011 kl.16:43

Jeg på min side synes det er best å overlate noe til fantasien.

john

30.jan.2011 kl.17:08

Det uttrykket har ingen mening, det er bare en klisjè, men det er greit det.

30.jan.2011 kl.19:30

Han Paul Monet ligner på Johnny Depp også :) Sykt å se de to bildene av Keanu Reeves.

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits