Kong Hellvis

Hvis man kikker på de ulike lagene sine fansider på Facebook, har Team Dag i Korslaget vært favoritt hos det norske folk. Etter fredagens program fikk midlertidig undertegnede en ny favoritt; Team Thom. Eller som han herved er døpt: Kong Hellvis.

Dette har ingenting å gjøre med at Dag overraskende røk ut. Selv om han har laget den uforglemmelige "Forelska i lærer'n", var han aldri den jeg likte best. I kveld skulle lagene synge hver sin Elvislåt og etterpå hver sin acapellosang. Team Thom bante seg rett inn i mitt musikkhjerte med sine versjoner, og fra nå av er det Kong Hellvis jeg kommer til å heie på. Forrige fredag fremførte han sin egen låt, den nydelige "Over you":

 

4 kommentarer

gasusanne

28.jan.2011 kl.21:01

God helg:)

Anna Kathrine Eltvik

28.jan.2011 kl.22:23

I lige måde! : )

Anita

29.jan.2011 kl.00:00

Heilt enig :) Kong Hellvis, veldig bra! Jeg er sjøl fra Kristiansand, så jeg syns det er kjempegøy at han og det fantastiske koret er med i år :) han har en utrolig sans for musikk. Heia Team Thom :)

Anna Kathrine Eltvik

29.jan.2011 kl.00:39

Flink fyr, så heia Thom ja! : D

Skriv en ny kommentar

Anna Kathrine Eltvik

Anna Kathrine Eltvik

44, Bergen

Da jeg var liten, likte jeg å kikke i motebladet Vogue hver gang mamma kjøpte det. Derfor var det ikke rart jeg drev og tegnet vakre kjoler i skolens tegnetimer. Faktisk vurderte jeg å bli motedesigner, og søkte meg nesten inn på Kunst- og håndverkskolen i Bergen. Skjebnen ville det annerledes, og i dag er moteinteressen bare på et hobbyplan. Håper at denne bloggen kan være til inspirasjon og glede, noen større ambisjoner har jeg ikke.

bloglovin Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits